Sayfa 450/1000 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Akyatırım Garanla YKB yi portföyden çıkarmış..tahviller daha büyük sıkıntı yaratacak gibi..burasının daha aşağıya epey yolu var görünüyor..1260 larda bir durup bakmalı..bakmıyorsa full uzatan 5 li tek parça itki demektir 10XX lerde alır soluğu...bence..YTD

2. Ayhan başkan, dolarlardan mı , altınlardan mı hafiflediniz ? Borsaya destek bile attığınıza göre artık dövizde sakinlik bekliyor olmalısınız. Benim huyumdur ucuz malı almam ) Öyle 7,10 lardan dolar mı alınırmış, 7,95 lerden alacaksınız ki heyecanlı olsun. Bu gece asya da festival düzenlenirse siz uyurken ben eğleneceğim.

3. Blomberght de Cüneyt Dingiltereden bağlanmış diyor ki ; Yerli bireyseller 3-4 Milyar dolar sattılar böylece kamu bankalarına gerek kalmadı. Yerli bankadan panikle dövizini kasaya alınca da satıldı olarak mı ( sistemden çıktığı için ) görünüyor acaba ....

4. Prostat olan adam bile istikrarlı olarak fırlatamazsa da ara da bir fışkırtır. Sonuçta ; döviz sıçrarken fizik kuralları gereği rüzgardan , yerçekiminden hatta nazardan etkileniyor olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Blomberght de Cüneyt Dingiltereden bağlanmış diyor ki ; Yerli bireyseller 3-4 Milyar dolar sattılar böylece kamu bankalarına gerek kalmadı. Yerli bankadan panikle dövizini kasaya alınca da satıldı olarak mı ( sistemden çıktığı için ) görünüyor acaba ....
    kronik yalancıların algı operasyonu bitmez
    ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    yerçekiminden
    yerçekimi konulu eserimiz.

ismi Geceden Şafağa...

TCMB/Kavcıoğlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB/Kavcıoğlu: Paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutacağız-Habertürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 450/1000 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •