Naci agbal kabul edermi peki maliye bakanlýðýný gece yarýsý gorevden aliyorsun sonra gel maliye bakani yaptým oldu.
Naci agbal kabul edermi peki maliye bakanlýðýný gece yarýsý gorevden aliyorsun sonra gel maliye bakani yaptým oldu.
yediler iþte naciyi de..
þirketler devamlý müdür deðiþtirmeye baþlayýnca, sonlarý ayný olur..
þirket gibi yönetiliyorduk deðil mi ?
ozaman, þimdiden hayýrlý olsun diyeyim.
az da köþe yazarlarý yönetsin..
köþeyi dönelim...![]()
Bakalým kur artýþýndan fazla enflasyon gelince.
kimse sevinebilecek misefalet loading...
Resmi Gazete'de yayýmlanan Cumhurbaþkaný Kararý ile Türkiye, Ýstanbul Sözleþmesi'nden ayrýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Naci Agbal : Sayýn Cumhurbaþkanýmýza Merkez Bankasý Baþkanlýðý dahil bugüne kadar uygun görerek atadýðý tüm görevlerden dolayý teþekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alýnmam nedeniyle de þükranlarýmý arz ediyorum. Rabbim hepimizin hakkýnda hayýrlýsýný nasip eylesin.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Merkez bankasý baþkanlýðýna atanan Þahap Kavcioglu 26. Dönem AKP milletvekilliði yapmýþ ve halen yeni Þafak gazetesinde ekonomi sayfasý köþe yazarýligi yapmaktadýr
Görevden alýnma için þükranlarý sunmak birtek bizim ülkede olur sanýrým.
þaka gibi.. ironi mi var gerçek mi anlamadým.
Yer Ýmleri