-
Akyatırım Garanla YKB yi portföyden çıkarmış..tahviller daha büyük sıkıntı yaratacak gibi..burasının daha aşağıya epey yolu var görünüyor..1260 larda bir durup bakmalı..bakmıyorsa full uzatan 5 li tek parça itki demektir 10XX lerde alır soluğu...bence..YTD
-
Ayhan başkan, dolarlardan mı , altınlardan mı hafiflediniz ? Borsaya destek bile attığınıza göre artık dövizde sakinlik bekliyor olmalısınız. Benim huyumdur ucuz malı almam
) Öyle 7,10 lardan dolar mı alınırmış, 7,95 lerden alacaksınız ki heyecanlı olsun. Bu gece asya da festival düzenlenirse siz uyurken ben eğleneceğim.
-
Blomberght de Cüneyt Dingiltereden bağlanmış diyor ki ; Yerli bireyseller 3-4 Milyar dolar sattılar böylece kamu bankalarına gerek kalmadı. Yerli bankadan panikle dövizini kasaya alınca da satıldı olarak mı ( sistemden çıktığı için ) görünüyor acaba ....
-
Prostat olan adam bile istikrarlı olarak fırlatamazsa da ara da bir fışkırtır. Sonuçta ; döviz sıçrarken fizik kuralları gereği rüzgardan , yerçekiminden hatta nazardan etkileniyor olabilir.
-

Originally Posted by
ressam
Blomberght de Cüneyt Dingiltereden bağlanmış diyor ki ; Yerli bireyseller 3-4 Milyar dolar sattılar böylece kamu bankalarına gerek kalmadı. Yerli bankadan panikle dövizini kasaya alınca da satıldı olarak mı ( sistemden çıktığı için ) görünüyor acaba ....
kronik yalancıların algı operasyonu bitmez
ytd..
-

Originally Posted by
ressam
yerçekiminden
yerçekimi konulu eserimiz. 
ismi Geceden Şafağa...
-
TCMB/Kavcıoğlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
TCMB/Kavcıoğlu: Paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutacağız-Habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri