Sayfa 455/1001 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Viop XLIV

1. twitterda veya başka yerde çok insan grafik üzerinden 2008-2022 benzerliğine atıfta bulunuyor ama ben piyasaların insanları şaşırtma ihtimalini daha yüksek görüyorum. nasıl ki herkes endekste obo görürken ralliye kalktıysak ekimin ortasından itibaren yeni bilanço döneminin fiyatlanmasıyla yeni bir ralli bekliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arap yönetim,hanedanlarını günahım kadar sevmem.Sabaha kadar konuşabilirim. Ama 600 mil.arap milleti hakkında ,her millet gibi genelleme yapmadan konuşmak lazım..Ailemde,cevremde gelin,damat olarak arap,kürt vs.
    var...Milleti ne olursa olsun harika insanlar var.
    Hepimizin çevresinde var hoca. Ama yanlış kavramlarla düşünüyorsun, millet diyorsun mesela.. o kürt o Laz bu arap deyince olay zıvanadan çıkıyor zaten. Onlar Türkiye cumhuriyeti vatandaşı kökeni ne olursa olsun ve eşitler. Her insanın özgunlugünü geliştirmesi bir insanlık hakkıdır (Fransız devrimi). Bununla birlikte bu özgünlüğü asan ve yurttaşlık olarak tanımlanan bağ nedir nasıl kurulur ne ifade eder önce bu konuları çözümlemeni naçizane tavsiye ederim. İster dikkate al ister alma sana kalmış!

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ama karikatür deki gibi benimde düşüncem var
    Aylıkta 14yıllık QE trendi 2020 sonrası tekrar kırıldı..bu cuma teyit/öpücük var(QQQ etf)
    Memento mori

4. Bu benzerlik konularını aşil bilir ama yazmıyor artık..

5. Ekim fed yok
    Kasım başı var.
    Aralık var
    0.75 ve 0.50 fiyatlarda.
    Olumsuz veri ile bu durumun değişeceğini ve enflasyonun beklenenden hızla artmaya devam edeceğini düşünmekteyim.
    Zaten kişisel beklentim
    GLOBAL TSUNAMI.
    Yanı
    2008 mini kriz.
    7+7 sonrası şimdi MEGA KRİZ
    Tabi şuan için henüz erken
    .düşüncem böyle

O nedenle
    Resim kafama da uyunca paylaştım.
    Bu arada biz yeni zirveler yapmalıyız.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sn yemekci abim biz bu hafta parayı kapya bibere gömdük.

Borsanın iki rengi gibiydi tarla.
    Yeşil çimen üstü kırmızı salça.
    Yemek muhabbeti yaptık bolca.
    200 kilo kapyadan artık ne çıkacaksa
    Paylaşacağız üç aile hakca
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. şu bankalarda yapılan işlemlerle ilgili detaylı bilgi veren en güzel yazı hangisi beyler? Sığ olanları ve herkesin bildiklerini yazanları kastetmiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sn yemekci abim biz bu hafta parayı kapya bibere gömdük.

Borsanın iki rengi gibiydi tarla.
    Yeşil çimen üstü kırmızı salça.
    Yemek muhabbeti yaptık bolca.
    200 kilo kapyadan artık ne çıkacaksa
    Paylaşacağız üç aile hakca
    Kilosu kaça geldi..,istte bile 12,5 TL ye kaliteli biber vardı…tarlada 4-5 e düşmüştür herhalde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 455/1001 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •