Sayfa 456/1002 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Zamanın Ellerini Geri Döndürebilseydim

Nasıl kaçıp gitmene izin verdim?
    Bir gün bu şarkıyı söyleyeceğimi tahmin etmezdim
    Ve şimdi batıyorum.. yükselmemek üzere batıyorum
    Kapıyı kapattığından beri.

Eğer döndürebilseydim... zamanın ellerini geri,
    O zaman sevgilim, sen hala benim olurdun!
    Eğer döndürebilseydim... zamanın ellerini geri,
    O zaman sevgilim, sen hala benim olurdun!

https://www.youtube.com/watch?v=AF_BOwI6zsw

Ne yaparsak yapalım hep birlikte batıyoruz.

R Kelly söylediği gibi, eğer zamanı geri döndürebilseydik acaba neleri daha farklı yapabilirdik?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Vergi istisnası sadece Asgari ücretlileri kapsayacak şekilde meclise geldi.
    5004 TL brüt alıyorsan vergiden muafsın
    5100 TL alıyorsan zenginsin!!!
    Vallahi be yaptıklarını bilmiyorlar, neye el atsalar durumu daha çok karıştırıyorlar
    İçlerindeki fetocular bunları bitirecek diyeli yıllar oldu, hâla akıllanmadılar, yine yine yine kandırılıyorlar.
    Geçen sefer darbeyi görünce ayıktılar
    Bu sefer seçimi kaybettiklerinde ayıkacaklar
    Daha önce Asgari ücretin %30-%40 üzerinde maaş alan 8-9 milyon çalışan Ocak ayında asgari ücretli olacak
    Şimdiden Asgari ücretleri hayırlı olsun
    O şekilde olursa, olacak bence de, emekli birikimleri düşmeye başlayacak.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. ASGARİ ÜCRETLİ Mİ? YOKSA ASGARİ ÜCRET Mİ İSTİSNA?

1- İstisna sadece “ücret ve ücret sayılan ödemeleri toplamının ilgili ayda geçerli olan asgari ücretin aylık brüt tutarının aşmayan ve hizmet sözleşmelerinde aylık asgari ücret karşılığı çalışacağı belirtilen hizmet erbabı için geçerli olacaktır. Bu haliyle teklif, asgari ücretlinin asgari ücret dışında mesai ücreti, harcırah, ikramiye, ödül, ayni yardım ve benzeri adlarla ücret sayılan herhangi bir ödeme alması halinde istisnadan yararlanıp yararlanamayacağını da tartışmalı hale getirmektedir.

2– Asgari geçim indirimi sadece asgari ücretli olarak çalışanlar için kalkmakta, diğer ücretliler için aynen devam etmektedir. Hizmet sözleşmesi asgari ücretli olmayan kamu ve özel sektördeki çalışanlar için gelir vergisi eskiden olduğu gibi devam edecek ve artan oranlılık aynen uygulanacaktır. Bu kişilerden damga vergisi de alınmaya devam edecektir.

3- Brüt ücreti, asgari brüt ücretin üzerinde olmakla birlikte istisnadan yararlanamadığı için net ödenen ücreti net asgari ücretin altında kalanlar için ise aradaki farkı telafi için asgari geçim indirimi kullanılacaktır. Örneğin aylık brüt ücreti 5004’liranın üzerinde olan tüm ücretliler eskiden olduğu şekliyle artan oranlı bir şekilde gelir vergisine ve damga vergisine tabi olmaya devam edecektir. Sadece brüt ücreti asgari ücretin üzerinde olmakla birlikte net ücreti asgari net ücretin altına düşenlerin ücretleri asgari ücret tutarına AGİ ile tamamlanacaktır. Bu durumda, işverenlerin SGK, vergi ve damga vergisi maliyetlerine katlanmamak için pek çok çalışanını asgari ücretten çalıştırma yolunu tercih edeceği görülmektedir.

https://vergiyedair.com/2021/12/18/a...et-mi-istisna/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 456/1002 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •