Sayfa 457/995 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Şampiyonalar ligi finali ;
    Manchester City 0 Chelsea 1 MS

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletin ortak ve yüksek değeri olduğunu belirterek "Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmana karşı verdiği soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanımız, camilerimiz ve mescidlerimiz de düşman tehdidinden kurtulmuştur. Rahmet ve şükranla anıyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletin ortak ve yüksek değeri olduğunu belirterek "Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmana karşı verdiği soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanımız, camilerimiz ve mescidlerimiz de düşman tehdidinden kurtulmuştur. Rahmet ve şükranla anıyoruz.
    Haydaa,

Hangi dağda kurt öldü de, ATAM'ı telaffuz ettiler?

Ne cinlik peşindeler?

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Haydaa,

Hangi dağda kurt öldü de, ATAM'ı telaffuz ettiler?

Ne cinlik peşindeler?
    Sabah Ayasofya imaminin Erdoğan’ın da katıldığı ortamda Atatürk’e karşı söylenenler sebebiyle çok tepki gelmesi sonucu gece vakti açıklama yapmak zorunda kaldılar ..

Sabah Ayasofya imaminin Erdoğan’ın da katıldığı ortamda Atatürk’e karşı söylenenler sebebiyle çok tepki gelmesi sonucu gece vakti açıklama yapmak zorunda kaldılar ..
    Döktükleri bütün nifak tohumları, bumerang olacak.

Ayasofya cami imami Mustafa Demirkan’in Atatürk hakkındaki sözlerini kınıyoruz !

Atatürk kırmızı çizgimiz . Bugün , yarın ve daima !

Ayasofya cami imami Mustafa Demirkan’in Atatürk hakkındaki sözlerini kınıyoruz !

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Sonsuza dek....
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa 457/995 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •