Sayfa 458/916 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Bu Kutpo’nun ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın bilanço açıklar güzel bombayı patlatır bakarsın rezil bilanço açıklar dipteyiz. Hep inandık hep boruyu yedik😀😀 7 bilançodur. 8. Bilanço öncesi yine pozisyondayız. Bakalım patron yine bizi gömecek mi?

2.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    bundan bir cacık olmaz belli ki herkes güvenini kaybetmiş bilançoya kimse güvenmiyor.
    Benim de hiç umudum kalmadı ortak, az bir umut olsaydı bu fiyatlarda olmazdık, hisse bu fiyatlardayken iyi gelse neye yarar.
    Şirkete, sektöre, yapılan işe güveniyorum ama şu şirket yöneticileri maalesef bana güven vermediler bir türlü. Bilanço kademelerindeki tırtıklamaları geçen genel kurulda bile yüzlerine vurmuşlar ama nafile, bir de şu temettü olayı ile güvenim kalmadı. Bu kadar bekledik patronların karnesini tekrar bir görmeden gitmek yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. böyle ölü bir hissse de yıllardır yatırımcısının yuzunu guldürmeyen bu hissenin topic inin aktif olması garibime gitti..zaman oluyo yarım saat hissede hareket olmuyo..buna ragmen burda durabilen adamlar varsa o adamlar haketmistir,insallah bu hissede bekledikleri diledikleri güzel günlere ulaşırlar.

4. Bu tahta tamamen patronun hakimiyetinde. Ky da iyi hisse var. Çok kişide değil az sayıda ky da çok miktarda lot var. O yüzden süründürüyor. Fakat eli mahkum er yada geç bekleyenlerin hakkını verecek. Çok dökmeye çalıştı ama nafile. Fazla aşağıya basamıyor. Malı kaptırmaktan korkuyor artık. Çünkü hareket etmek istiyor. Dalgalı seyirle idare ediyor bakalım ne zaman vira bismillah diyecek.

5. Defter değerine bakıyorsun 7,25 tl f/k 5 lerde yerlerde sürünüyor. Sanayi hissesi üretim yapan ürettiğini satan ve ihraç eden büyümek için yeni fabrikalar açmaya çalışan bir şirketin ben bu durumda olmasını anlamıyorum. Enerji maliyetleri artacak ancak bu 3. bilançoda gözükecek ithal ettiği ürün var mı evet var İngiltere'den toprak getiriyor. Bunun dışında ithalat yapmıyor. Öyle bir noktadayım ki hisse alsam ortalama yükselteceğim. Satsam bu zamana kadar neden bekledim? iki ucu b.klu değnek oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Defter değerine bakıyorsun 7,25 tl f/k 5 lerde yerlerde sürünüyor. Sanayi hissesi üretim yapan ürettiğini satan ve ihraç eden büyümek için yeni fabrikalar açmaya çalışan bir şirketin ben bu durumda olmasını anlamıyorum. Enerji maliyetleri artacak ancak bu 3. bilançoda gözükecek ithal ettiği ürün var mı evet var İngiltere'den toprak getiriyor. Bunun dışında ithalat yapmıyor. Öyle bir noktadayım ki hisse alsam ortalama yükselteceğim. Satsam bu zamana kadar neden bekledim? iki ucu b.klu değnek oldu.
    Al bendende o kadar 6.10 maliyetle kualalar gibi yapıştım hisseye ne satasım var nede alasım[emoji23]

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. temettüye gelince sanırım bunun taş toprak endeksiyle ilgisi var denizli cam ege seramik ve benzeri hisselerde de temettü ödemesi yapılmadı hatırladığım kadarıyla nisan ayında temettü değerlemesi yapılmıştı üzerinden 4 ay geçti tık yok. bist düşerken düşüş hızına yetişemiyoruz çatır çatır indiriyorlar bist çıkarken saat 5 te ayıp olmasın diye 5 kademe yükseltip ağzımıza biraz bal çalıp gömüyorlar.
    şu hisseyle evlilik yapan 8-9 yatırımcı var sanırım. geçenlerde olduğu gibi bir investaz çıkıp 100000 yüklü mal almadıkça ve yabancı günlük 10000 toplamadıkça bu hissede hareket zor.

8. REİS emri diye döviz-altın portföyümü boşalttım paralar hesabıma döndü yarından itibaren bilançoya kadar muhtelif a.kurumlar üzerinden günlük ama toplamı montanlı olacak şekilde alıma başlayacağım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.aranızda olmanın zamanıdır.

Sayfa 458/916 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •