"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
XU100...
Three Line Breaks - TLB sistemine göre SAT gelmiş durumda...!!!
Renko 'ya göre zaten henüz AL gelmedi. Biraz gecikmeli sinyal veriyor ama yeri geldiğinde çok işe yarıyor...!!!
CandleStick olarak ise; normal şartlarsa SAT gelmedi ama var olan Bullish sinyalin Stop 'u çalıştı diye düşünülürse SAT gelmiştir...!!!
Şimdi sonuç olarak;
- Daha aşağı düşmediği sürece yani (+) artı olduğumuz sürece sıkıntı yok...
- 10.914 altına indiğimiz her durum risk teşkil eder, yukarısında henüz SATmaya gerek yok. Altında SATmak grekir. Kapanışı beklemek en iyisi ama güvenen veya geri alımda problem yaşamayanlar sat/al/sat/al... yapabilirler...
![]()
XU100...
Bu grafiğimize göre de;
- 10.850 altına inmesini beklemiyorum...
- Üstteki göstergenin düşmeye niyeti yok, düşse şimdiye çoktan düşerdi...!!!
- Şayet hızlı bir düşüş yaşayarak 10.7xx seviyelerine dokunup tekrar zıplarsak, devamında yukarıya güzel hareketler yaşanabilir...
Ben hâlâ yukarı yönlü genel anlamda umutluyum. Şu an içerisinde bulunduğumuz geçiş dönemi bitince gerçek hareketleri görebileceğiz. Şimdi herkes safını belirliyor...
![]()
XU100...
DeMARK sistemine göre de;
- Buraların altında kapanış olmadığı sürece yukarı sıçrama potansiyeli mevcut...
- Aşağı sarkarsa durum ciddileşir...!!!
- Şayet yukarı çıksa bile son bir dalga daha yapıp yine düzeltme yaşaması gerekiyor. Çok bir zamanı yok. O nedenle eğer güçlü yukarı çıkmaz isek, düzeltme yakında gelecektir...
Yine sonuç olarak;
- Olmasını beklediğimiz son yukarı kısa dalganın gelmesini bekliyoruz. Devamında bir düzeltme ve sonrasında inşaAllah çok daha yukarılara yol alabiliriz...
- Henüz net bir şey yok. Gelecek ne gösterecek göreceğiz...???
![]()
Yer İmleri