Sayfa 458/506 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Viop LXV

1. boş mu..borsanın bu şartlarda çıkamayacağını nerdeyse 8 aydır yazıyorum ve çıkamadı..hala boş diyorsun..
    ben trendçiyim..trend sonlanmadan mal almam ..sonlanmadan mal satmam..
    sen daha dün geldin buraya..çok şey yazarım, çoğuda aynıdır zaten emme boş yazmam..
    bozkurt dayucum da eşşek almış misal yokuşu çıkması zor..emme bana suç atmıyor dayucum..
    sadece beni de suya çekmek istiyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Bu vade yani xu030 Haziran vade süper hareketler oldu ..bir kısmını değerlendirdim bir kısmını değil ..overall hafif de olsa artı fakat overnight faiz de olduğundan geçmiş işlemlerimi bakmam lazım - acaba borsa kazancı mı yoksa faiz kazancı mı !?

Vob şimdi 10504
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Allah kişilerin toplumların etnik kökenine bakmaz.!!
    Tersini düşünen .!!!
    Allahı inkar etmiş sayılır.!!!

Bilim ve teknigin ilerlesi için.!!
    QI seviyesi önemli.!!!
    QI seviyesi düşük toplumlar.!!!
    Tembel toplumlardır.!!
    Ümmetçilik toplumları.!!
    Ahlaksız yapar.!!
    Her zaman yenilmeye mahkumdur.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    bospo elbette etnik köken bende bakmam ama....orada anlatmak istediğim şeyi farklı...

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Karaduman mal alabilsin diye mi? Ekipsiniz demek.
    Heralde yani, halimi bir Karaduman dayu biliyi
    Sen 40 tl den asels aldığın zaman bende 23 tl den petoş aldıydım. Durum ortada
    Siz kat kat çıkın bizde suyuniçinde evrim geçirek solungaçlarımız çıksın, bumudur yani
    Hamdım Piştim Yandım

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. bir tane trendçi teknikçi var mı bilmiyorum formda..vardır emme çalı arkasından izliyordur..yalnız kaldım bu konuda..
    hodri meydan ..isim farketmez..düşüş trendi bitti diyen varsa bunu izah etsin 1 teknik analiz yeter bana..emme yok..
    cesareti yok..niye ..çünkü kendide kararsız..
    burda beni 1 analizle ikna etsin yarın gömecem parayı..isterse düşsün borsa..helal olsun diyecem..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Heralde yani, halimi bir Karaduman dayu biliyi
    Sen 40 tl den asels aldığın zaman bende 23 tl den petoş aldıydım. Durum ortada
    Siz kat kat çıkın bizde suyuniçinde evrim geçirek solungaçlarımız çıksın, bumudur yani
    Onlar eklemeler 22-23 ilk. Ben gizli gizli yapsam haklısın. Aç bak bakalım topiğine. Sende Maşallah Viop sana çalışıyor bende de o yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Karaduman bu zdx i pek onaylamadığımı yazdıklarımdan forum anlamıştır. Ama hanginiz boş yazıyor derlerse sen çok boş ve aynı şeyleri yazıyorsun. Gündüzleri bi nefes al akşamlar senin olsun.
    Sizin canınız sağolsun olmuştur kusurumuz affola. Ama asla kasıtlı ya da kötü niyetli değildir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 458/506 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •