Sayfa 459/997 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolar 4'ü görmesi mi?
    Tl faizin %15'i görmesi mi?

Hangisinin olasılığı yüksek?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dolar 4'ü görmesi mi?

Sayın Ahme sizde biliyorsunuz bankaların gırtlağına çöküldü faiz istisnalar hariç buralarda sürünecek gibi. Bu durumda dolarda 4 ler komik kalır. Bunlar benim tahminim tavsiye içermez.

LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dolar 4'ü görmesi mi?

ikisinin de olasılığı yüksek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dolar 4'ü görmesi mi?

en düşük TL mevduat faizi %15-16 bandını görmedikçe bu dolar inmez
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    en düşük TL mevduat faizi %15-16 bandını görmedikçe bu dolar inmez
    syg.
    Şu anki tek kurtuluş patikası mevduat faizinin %15 i kırmasına izin verilmesi ve aynı anda da dövizin bu seviyelerden inmesine izin verilmemesi. Yüksek faiz ve yüksek kur aynı anda belirgin bir süre sürdürüldüğünde çıkış yolu gözükecektir. Politikacılar buna sıcak bakar mı? veya bakmak zorunda kalırlar mı onu göreceğiz.........
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    üstad doların yılbaşından bu yana getirisi yüzde 10 civarı ! ancak kasım 2016 dan önce dolara girip üst limitten satıp borsaya giren sonra borsadan çıkıp vize krizi sırasında dolara girip bu seviyelere kadar bekleyen için benim tl kazancım devede kıl bile değil ! ancak bunu başarabilecek ne cesarete nede indi çıktı stresini kaldırabilecek bir yapıya sahibim ! dolarda powerpc stratejisi al yat keyfine bak ! belkide haklı çıkacak !! ancak ben gece uyuyamam birde rxpu üstadın başlangıç olarak 2013 i baz aldığı dolar kuru seviyesi hesabı var ! eğer oradan dolar alınıp şimdiye kadar beklenilmişse powerpc nin al yat keyfine bak stratejisi kazançlı çıkıyor hem oldukça kazançlı ! ancak powerpc üstad da öyle bir şey yapamadı ! ama bundan sonra ekonomi dolar yukarı enflasyon yukarı borsa yukarı faiz aşağı ise nerden alırsan al yat keyfine bak stratejsi başarılı olur
    Korkarım ülkedeki erk sahipleri ipin ucunu kaçırdı ve ne yapacakları konusunda kendileri de pek emin değiller. Çünkü bu durumlar ile 15 yıldır karşılaşmadılar ve gelişen riskleri idrak etmekte zorlanıyorlar. Ben bu tip durumlarda kar etme derdinde olmam, paçayı kurtarmaya bakarım. Düşümceme görede Tl de kalmak şu an için en risklisi görünüyor. Benim kendi düşüncem böyle hata payı çok olabilir asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. pazartesi ing artırmazsa şekerbanka geçmeyi düşünüyorum ing e turuncu 13.75 sabitledi,14.25 günlük bir nebze daha iyi.enpara zaten komedi.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Korkarım ülkedeki erk sahipleri ipin ucunu kaçırdı ve ne yapacakları konusunda kendileri de pek emin değiller. Çünkü bu durumlar ile 15 yıldır karşılaşmadılar ve gelişen riskleri idrak etmekte zorlanıyorlar. Ben bu tip durumlarda kar etme derdinde olmam, paçayı kurtarmaya bakarım. Düşümceme görede Tl de kalmak şu an için en risklisi görünüyor. Benim kendi düşüncem böyle hata payı çok olabilir asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Bir de şöyle düşünelim dolar giyotininin altında ilk olarak iktidar duruyor altında döviz borçlu şirketler ve en altta da TL mevduatçı var. İktidar ve döviz borçlu özel sektörün oradan çekilebilmeleri mümkün değil. Bu nedenle TL mevduatçı sadece ve sadece buna güvenerek şu anda pozisyon değiştirmek istemiyor olabilir. Tabii ki giyotinin tahmin edilenin çok üzerinde bir şiddette ilk iki kademeyi kesip TL mevduatçıyı da götürme riski var.
    Bu bir risk yönetimi. Riski sevenler için her iki kanatta da bu kış sıcak geçecek.

Sayfa 459/997 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •