-
1-3-2018 bugun finansal tablolar yayınlanması gerekiyor.
Vergi dairesine 300 m ciro yapıp 20m finansal gider, sonuc 1m kar gibi ???!!
)),,
rekor kar açıklayamayacaksa , ki açıkladıgı zamanlarda bir etkisi olmamıştır,,,
eksi bir tabloyu tercih ederim,,,, eksi tablo ile senaryo üretilebilir,,, şenlik arıyorsak o zaman olabilir ,,,,
yatırım tavsiyesi değildir.
-
Yillik bazda grafik sekillendi hareketler baslar insallah
-
acaba derimod ceo su devletin vermiş oldugu vede verecek oldugu sayın acemşah beyin günlerdir yazmış oldugu bu teşviklerden bi habermi ben haberlerinin oldugu kanaatinde degilim onun icin şirketi davul zurna ile uyarmak lazım yahu insan cıkarda yatırımcılara haber olsun diye teşfiklerden faydalanacagız diye bi haber yollar bütün haberleri acamşah beyden alıyoruz bizim telefonlarımıza cıkmıyorsun madem acemşah beyin telefonlarına cıkın onun sayesinde birebir haber almış olalım (zafer sözlerim sana = uyan artık senden ne zaman kurtulacagız. ytd.
-
kenardan acemşah üstadı yakından takibe ve de derim i çalı arkasından takibe devam
-
az kaldı hadi ayen bugün veya en gec derimi sollayacak adamlar karakterli hisselerini hic satmadan nerelere getirdi derimi aldıgımda ayen 0.99 kuruştu helal olsun ayen ve yatırmcısına sahiplerine eger hisseye sahiplenen acemşah gibi yatırımcılar olmasa derim hala yerlerde sürünürdü bu adamlar cok tehlikeli adamlar bir sefer olsun kap.a iyi bir haber düşmezmi ya 15 senedir bir defa daha olsun iyi bir haber göndermediler ben bu adamları şikayet etmedigim kurum bırakmadım ama nafile artık Allaha havale ettim kumarın dedigi gibi bu adamlardan korkun şu an itibarıyla haftanın en rezil hissesi ayen birazdan gecer şu zafer denen insanı bir de siz arayın diyecegi aynı laf halka acıklanacak bir şey yok derimden cıktıgım gün sayfasından dahi hisse almam bu rezil hisseyi görmek istemiyorum inanın 40 bine dahi gelse rezil gene rezildir.ytd.
-
17.bin lot yazıklar olsun .
-
mehmet bey sabrettin yıllarca bi altı ay kadar daha sabret sana nacizane tavsiyem.Bu günden itibaren 6 ay süreleri var birleşme başvurusu için bu sene d*****n kuyruğu kopacak.Eylül e kadar bir şey olmazsa vedalaş artık.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri