Sayfa 459/651 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Tabana yapışmadı hayret

yazdıklarım yatırım tavsiuesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Yüzde 90 kottan atılır borsadan şutlanır demedi demeyin sonra 14 nisan palavra hikaye ondan önce borsadan atılacaktır Son gelen haber internet sitesini de kapattığı anlamını taşıyor artık faliyeti yok Faliyeti olmayan şirketleri de borsa şutluyor bunu da 14 nisan dan önce tahtasını kapatabilir

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
     Alıntı Originally Posted by kesebe Yazıyı Oku
    Elle tutulur bir haber gelmediği sürece bu ay değilse öbür ay bir şekilde kottan çıkarılacaktır, akıl tutulması yaşıyorlar resmen.. Bunların yaptığı ölüyü koltukta oturtup yaşıyor göstermekten başka birşey değil..
    Kottan atılacağına eminseniz ve hisseniz varsa satarsınız olur biter..Bizi düşünmeyin sizin aklınızla hisse almadık sizin aklınızla da hisse satmayız..Kendi adıma konuşuyorum bu seviyeden satmak da zaten benim için kottan atılmaktan farksız.. Ayrıca sizler bizi tanıyor musunuz da iyilik peşinde koşuyorsunuz..Daha önce de burada 28 Kasım da kottan atılacak diye bas bas bağıranlar oldu..Şimdi de siz çıktınız.. Atılırsa biz demiştik dersiniz..Atılmazsa o zaman bu yazılarınızı size tekrar hatırlatacağım..Yazmayayım diyorum ama mecbur bırakıyorsunuz..
    Sizler benim paramı düşünmeyin..Atılsa da atılmasa da ben satmıyorum..Kimse benim yazdıklarıma göre hareket etmesin bu benim düşüncem ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Kottan atılacağına eminseniz ve hisseniz varsa satarsınız olur biter..Bizi düşünmeyin sizin aklınızla hisse almadık sizin aklınızla da hisse satmayız..Kendi adıma konuşuyorum bu seviyeden satmak da zaten benim için kottan atılmaktan farksız.. Ayrıca sizler bizi tanıyor musunuz da iyilik peşinde koşuyorsunuz..Daha önce de burada 28 Kasım da kottan atılacak diye bas bas bağıranlar oldu..Şimdi de siz çıktınız.. Atılırsa biz demiştik dersiniz..Atılmazsa o zaman bu yazılarınızı size tekrar hatırlatacağım..Yazmayayım diyorum ama mecbur bırakıyorsunuz..
    Sizler benim paramı düşünmeyin..Atılsa da atılmasa da ben satmıyorum..Kimse benim yazdıklarıma göre hareket etmesin bu benim düşüncem ytd..
    Tesekkurler

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. burda hissesi olan çoğunluk dostlar bu fiyatttan satmaz diye düşünüyorum onun için çeneneizi elinizi yormayın kardeşler kottan atılmış atılmamış artık kimse umursamıyor bunu bilesiniz su bulandırıcı baykuşlar. kışt kıştttttttttt
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

5. Eşleşmeler için teşekkürler Özgür Bey

6.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Tesekkurler

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Eşleşmeler için teşekkürler Özgür Bey
    Rica ederim..

Sayfa 459/651 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •