Kesin sızıntı vardır
Genel kurulda “bizde sızıntı olmaz” diye üfüren abi nerde ??
Adamlar bu yıl için kar-ciro hedefi de vermedi
Alenen “ben çalar oynarım, sen de yutkunursun ve sana açıklama yapmam “ diyor
Yerse…
Genel kurulda sorulan sorulara cevap geldi mi ??
Pandorra kafasını toprağa gömdü ve zaman geçiriyor
Sayin Balikci
Ercan Kumcu katiksiz oc dur , acik acik dediginiz gibi yapiyor . Calarim , git mahkemeye ver nasil olsa ispatlayamazsin demis zaten ustu kapali . Sizinti olmamasi mumkun degil ama kotu bilancolar sene sonlarina saklanir, bu ceyrek yine suphe uyandirmamak icin gecen sene ustune bi yuzde 30 koyarlar 500 civari getirirler ilk ceyrek , Gubre fiyatlari 5/6 ya katladi iste milleti de su enflasyon ortaminda yuzde 30 kari arttirdik diye uyuturlar. Baksana yatirim firmalari bile ne dogru duzgun ciro verio ne kar hedefi , bu sirketin temel analizi de Teknik analizinde oldugu gibi barbut atmak . Bu arada bakma sen yabanci cikiyor ediyor gozukuyor da son ceyrek oncesi de aliyor gozukuyorlardi onlara bakmak anlamsiz . Ya bu kadar ince calan firmadKi hirsizlar keriz mi sana bana takastan ongoru yaptirsin , millete bakiorum telegramda yok su almis yok bu satmis bi sey yorumlamaya calisiyor . Bu sirkette Tek gercek var o da haysiyetsiz onursuz patron ve Onun yardakci yoneticileri
hisse fiyat hareketleri nasilda gecen yildaki 4C oncesi hareketlere benziyor
bizde mal mal seyrediyoruz![]()
sadece bir ceyrekte 600-800m arasi kar gelicek ve hisse boyle surunecek
hadi canim sende, buna kim inanir?
Kadir Inanir![]()
1C kar beklentileri:
Deniz Yatirim 681m
Garanti Yatirim 847m
Ziraat Yatirim 882m
Yatirim Finansman 390m
Fiyat hareketi 200-300 gelecek gibi ama tahminimce 500 civari ismarlama bi bilanco gonderilir , bazi mallar da gider kar ettiler bunlar zanneder Telegramda orada burada over sirketi . Gecen bi tane sigir a diyorum patron caliyor diye , bana diyor sermayesinin 2 kati kar etmis patronlardan iyi mi bilecen diyor . CiZgileri takip eden dunyadan habersiz adam dolu bu sirket tahtasi ve geneli.
Hepimiz biliyoruz da neden buradayız. CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri