Biz hisseleri sattık ama aşağıda GAP bıraktı 26.64 burası kapanır bana göre bizde oradan tekrar hisselerinizi yerine koyarız panik yok
Biz hisseleri sattık ama aşağıda GAP bıraktı 26.64 burası kapanır bana göre bizde oradan tekrar hisselerinizi yerine koyarız panik yok
Bu kagit bi daha geri donmez, asla eski zirvesini tavanla ve islem hacmi ile gecti, zaten bu fiystla bile cok ucuz, geri gelmesi hayal bence, yarin anlasilir,bence geri gelmeyecek tahminim dalgali ve hizli bir bicimde hedef 100 tl.benim gorusum olup asla tavsiye degildir, izleyelim gorelim...ytd.
Elinde olan kazansın da 100 tl biraz uzun vade olabilir ben gelirse alırım dedim gelme sede canı sağolsun biz kazanarak sattik bereket versin bizden alanlarda kazansın
Şu satış meselesini araştıran bı duyum alan varmı arkadaslar
Bende var bir miktar ama son takaslar çok iç açıcı değildi bence yarın döner kanaatimce 29 altını görürmü bilemem
Açığa satış yasaklanmış deniyor ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben satış meselesini biraz araştırdım. Öyle bir şey yok lakin borsada kulağı kesik yatırımcı arkadaşlarım la konuştum bir ihtimal olsaydı onlar mutlak duyardı
Ama şu yönden kimseyi yanıltmak istemem şirketle yönetimiyle bi araştırma yapmadım çünkü tanıdığım yok karar verirken dikkat ediniz satış doğruysa harika haber
Ben çünkü İntem in iyi yönetildiğini sanmıyorum bir ortak açısından yıllardır elimizde ne kazandık hiç borsa nerelere geldi bu nerde bir başka senede girseydi m dahaiyiydi neyse belki bundan sonraki günler güzel olabilir
Yer İmleri