Sayfa 46/623 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 361 - 368 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Son 2 aydır hareket ettiğimiz 0.36 - 0.49 bandından çıkacak tahmin ediyorum. Bu bant aralığındaki kırılım illaki aşağı olacak sanısı yanlış. Kırılım her iki yönde de olabilir.

Benim şahsi kanaatimi merak ettiyseniz, genelde hayata pozitif bakarım. Yani bardağın yarısını dolu görenlerdenim.

Sonuç olarak son 3-4 analizimde işaret ettiğim teknik beklenti 0.6x 'lı fiyatlardır...!!!
    Bizleri aydınlattığınız için teşekkür ediyorum.. öylemi..peki anlaşıldı..

2.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Son 2 aydır hareket ettiğimiz 0.36 - 0.49 bandından çıkacak tahmin ediyorum. Bu bant aralığındaki kırılım illaki aşağı olacak sanısı yanlış. Kırılım her iki yönde de olabilir.

Benim şahsi kanaatimi merak ettiyseniz, genelde hayata pozitif bakarım. Yani bardağın yarısını dolu görenlerdenim.

Sonuç olarak son 3-4 analizimde işaret ettiğim teknik beklenti 0.6x 'lı fiyatlardır...!!!
    Sizin kadar usta değilim ama 15 yıllık borsa tecrübeme dayanarak fikirlerinizi destekliyorum ben de bu kirilimin yukarı yönlü olacağını yanılmıyorsam 64 veya 68 e kadar çıkacağını sonrasının spek + ky ilgisi + bilanço beklentisine bağlı olduğunu olurda sinerji devam ederse 84 e kadar yoluna devam edeceğini düşünüyorum...

48_ 52 ilk dirençler özellikle 52 hacimli geçilirse 60 üstüne daha kısa sürede gideceğini düşünüyorum.
    Referandum sonucu iç ve dış konjonktür deki gelişmeler olumlu olumsuz etkileyecektir hisse fiyatını.

Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku

Fizikcisiniz anladigim kadariyla fibo recramentleri soyle diyor.

%23 0.41
    %38 0.51
    %50. 0.60
    %61.8 0.67
    demektedir.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Tespit ettiğiniz veri güzel, ancak teşhis koymadan önce şunu da göz önünde bulundurmakta fayda var;

33.6 Milyon Adet Ihlas Pazarlama 'da, 8 Milyon Adet Ihlas Holding 'te olmak üzere toplam 41.6 Milyon Adet Iheva hissesi TRI kapsamında blok durumda,
    Ayrıca ben ve benim gibi (en az 10 kişi biliyorum buradaki rumuzlardan) yıllardır tek bir lot satMAyan (tek yönlü işlem yapan, sadece alış yapan ya da eylemsiz bekleyen) hesaplarda da blok durumda olan hisseler var.
    Bu da demek oluyor ki; yaklaşık olarak dolaşımdaki hisselerin 1/3 'i (zorunluluktan) blok durumda yerinden kımıldamıyor...!!!
    İhgzt ve ihlas topiğinde osmanlı, burada siz, mutlaka takip edilmesi gereken kişilersiniz... Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    banana republic
    Gönderi
    650
    HAYIRlı pztsiler esnaf;
    borsa coştu mu bunlar çakılır kalır 45 te maymunluk yaptı biraz
    alışlar şişti kitledi bakalım bugun farklı mı?
    bir de tombul kuş çok soruluyor 6 yı geçmeden iflah olmaz demedi deme ibrahimmm

EVET hayırlı haftalar

7. bugunde ıhmad bzı suruklese barı

8. İhalasın 44/45 de beklerdim bukadar oyalanmasını ama 43 de yapıyor iheveda 52 gibi bukadar oyalaması gerekiyordu demekki iheva için 51/52 ihlas içşn 44/45 de hiç oyalanmayacak sanırım oyalanırsa altında başka bişi aramak lazım.

Sayfa 46/623 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •