Borsa İstanbul'da , "" Bul karayı Al parayı "" oyunu çeviriyorlar gibi..!!
Borsa İstanbul'da , "" Bul karayı Al parayı "" oyunu çeviriyorlar gibi..!!
Hırsız imamlar yetmezmiş gibi birde CHP sorunumuz var.
İzmir'de geçen ay ulaşım ve suya yüksek oranlı zam yapılmıştı.
Nisandan itibarende her ay zam gelecek.
Her ay ÜFE kadar zam yapacaklar.
Adi herifler.
Vatandaşa geçirmekte AKP ile yarışın.
Tam bilet 6,50 TL'den 7,09'a çıktı.
Suya da % 9,19 zam geldi.
Dolmuşcular desen ayrı ş.....
Şehir içi ulaşımında ne dolmuş bırakacaksın, ne de halk otobüsü.
Gerçi halk otobüsleri İzmir'de çoktan temizlendi.
Dun akşamki kural hatasi dan sonra gerekiyordu..
Hakem, yardimcilar, gözlemci ve var hakemleri...toplam 7 hakemin hicbiri kuralı bilmiyormus demekkiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ekrem İmamoğlu : İETT’yi, metroyu, deniz ulaşımını, taksi, dolmuş ve otobüs esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum. Bu noktadan sonra İstanbul’da toplu taşımada yaşanacak her türlü sorunun müsebbibi, vicdanını siyasete teslim etmiş malum UKOME üyeleri ve kurumlarıdır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biden:
- Putin savaş suçlusu
- Savaş suçu davası için çağrı yapıyorum
- Rusya'ya yaptırımları uygulamaya devam edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Rusçu vatandaş nereye kayboldu? Onun efendisi Putin'i savaş suçlusu ilan edecekler diye 1 ay önce demiştik. Rusya'dan dışarıya bile çıkamayacak bir süre sonra.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg: Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum.
Yer İmleri