Borsa Ýstanbul'da , "" Bul karayý Al parayý "" oyunu çeviriyorlar gibi..!!
Borsa Ýstanbul'da , "" Bul karayý Al parayý "" oyunu çeviriyorlar gibi..!!
Hýrsýz imamlar yetmezmiþ gibi birde CHP sorunumuz var.
Ýzmir'de geçen ay ulaþým ve suya yüksek oranlý zam yapýlmýþtý.
Nisandan itibarende her ay zam gelecek.
Her ay ÜFE kadar zam yapacaklar.
Adi herifler.
Vatandaþa geçirmekte AKP ile yarýþýn.
Tam bilet 6,50 TL'den 7,09'a çýktý.
Suya da % 9,19 zam geldi.
Dolmuþcular desen ayrý þ.....
Þehir içi ulaþýmýnda ne dolmuþ býrakacaksýn, ne de halk otobüsü.
Gerçi halk otobüsleri Ýzmir'de çoktan temizlendi.
Dun akþamki kural hatasi dan sonra gerekiyordu..
Hakem, yardimcilar, gözlemci ve var hakemleri...toplam 7 hakemin hicbiri kuralý bilmiyormus demekkiSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ekrem Ýmamoðlu : ÝETT’yi, metroyu, deniz ulaþýmýný, taksi, dolmuþ ve otobüs esnafýmýzý batýrmaya yönelik kararlara imza atanlarý kýnýyorum. Bu noktadan sonra Ýstanbul’da toplu taþýmada yaþanacak her türlü sorunun müsebbibi, vicdanýný siyasete teslim etmiþ malum UKOME üyeleri ve kurumlarýdýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biden:
- Putin savaþ suçlusu
- Savaþ suçu davasý için çaðrý yapýyorum
- Rusya'ya yaptýrýmlarý uygulamaya devam edeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Rusçu vatandaþ nereye kayboldu? Onun efendisi Putin'i savaþ suçlusu ilan edecekler diye 1 ay önce demiþtik. Rusya'dan dýþarýya bile çýkamayacak bir süre sonra.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
MHK Eðitim Danýþmaný Jaap Uilenberg: Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Baþkaný ve Merkez Hakem Kurulu ile iþbirliðimi sonlandýrýyorum.
Yer Ýmleri