Sayfa 46/1000 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku

Mal bu agalar neresinden nasil bakarsan bak anlamlandirilabilitesi var ama boş

Ayi ihtimalleri

Wolfe wave formasyon

Yukselen takoz

Ending diagonal

Megafon depe - (boyle bisey var mi)

1. Dalgasi uzatmis Terminal bu cok tehlikeli aman haaa

Elmas formasyon (bu daha olusmamis ama tam yarisi bugun olismus olabilir

Sec begen

Boga icin formasyona grerek yok pandemide mallanan adama gore hic biseyyok kulaginin ustine yatiyor kanallar falan belli yukari gidiyor iste ) taze yeni bogaya bisey diyemem.ama yukatdaki grafikte.tarihi TL tepe yukari kirinca aldiysa o adamda haklidir teknige gore... Anektar olayi zaten gundemde

Indikatore faaln girmeyecegim inanmiyorum sahsen.. teknik analiz olmaz olsun. inanansim gelmiyor olmasada olur. Detaya girmeyeksin girdikce cikilmiyor. Error veriyor.. Ozetle bu seviyeden dunya borsalarinin en buyuk yukseliisde olsa dususude olsa teknik analiz tarafinda nema proplemo olayi var.. Hep olmustur olacaktir..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Ha benim 5 etiketi elimde daha yapistirmadim ..sök tak sök tak yapiskani gidiyor... pozisyonum yok ama ayi olacagim bugun seviyenin onemi yok bugun ayiliga merhaba diyecegim stopum marg call logolu anektar .. Mc olursam elveda diyecegim.. Gerek yok dahada ugrasmaya.. Yeter herkesebol kazanc.. Umarim kazananalardan olursuz
    Ayiliga merhaba dedim.. Sebebsel problemim yok... etiket cepte benim etiketler ekseriyetle tepeye konmaz ama 5. Dalga fiyat tepesi bugun olmus olabilir. ... Dalgga alcalan bir tepe yerlerde biter gibime geliyor.. Pek umitli degilim.. Kulliyen yaniliyor olma ihtimalim cok yuksek ciddiye almayiniz beni agalar

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    bu böle giderse 3 bini çok rahat geçer xu100
    Big abi bu ralli çok kanlı olucak gibi. akşama bakalım bugün makinaya taze gıcır gıcır jeton atan olmuş mu
    Hamdım Piştim Yandım

3. SP500 4300 civarında 200 günlük ortalama ile buluşup tamam mı devam mı diyecek gibi önümüzdeki günlerde.

4. Akşam SAHOL ve TKFEN varmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. hadı git bi tarafa
    bizde yapalım bir iki işlem

6. 17.00 dan 2. makinalara 4 zamanlı yağ koyacam.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Aselsan da gelecek muhtemelen

8. ABD ADR

GARAN'da 0,95'de bekleyeni aldı. Zaten fazla emir yok.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 46/1000 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •