Sayfa 46/1001 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Bence de olayı forse edenler aradan yavaş yavaş çekiliyor olabilir. Belki işlem hacmi kasti olarak artırıldı ve büyük paraya gel gel yapıldı.

Tribünlerde, mitinglerde, sosyal olaylarda provokatörler ilk başta bellidir topluluk harekete geçince onlar ortadan kaybolur.

Yani toplum psikoljisi bu kadar yoğun bir alım var ben de kaçırmayım diye insanlar girebiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abim küçük yaşta ölmüş sonra ben doğmuşum ebeler bu çocuk yaşamaz demişler bir hafta küvezde kalmışım o kadar küçükmüşüm ki teyzem pamuklara sararak kundaklıyormuş annem ağlarken dedem demişki ağlama kızım Allah tan umut kesilmez, o gün bu gündür yaşıyorum.
    En ufak bir umut kırıntısı varsa ihtimal ihtimaldir yaşamaya devam.
    Bunu neden anlattım bilmiyorum ama az önce acı bir haber aldım, çok yakinen tanıdığım aynı yaşıt ve çoğu zaman kuru ekmeği beraber paylaştığım bir arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim, üç ay önce karaciğer ca yakalanıp metastaz ile pankreasa şıçramış hastalığı çok hızlı ilerliyordu, doktoruyla görüştüğümde üç ay ömür biçmişlerdi, en son gördüğümde dedim ki sakın moralini bozma hiçbir zaman umudunu yitirme iyileşeceksin dostum dediğimde o da biliyorum hiç kafayı takmıyorum sen beni tanırsın dedi ama gözleri öyle demiyordu tabii o da benim gözlerimden yalan söylediğimi ona moral olsun diye konuştuğumu biliyordu.
    Allah rahmet eylesin
    Ömür dediğin ansızın kapını çalan bir şey
    Üç ay öncesinde hiçbir hastalığı olmayan biriydi, sağlıklıydı.
    Bozkurt başın sağolsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eski eşlerimden şu bilgiyi aldım. Siz erkekler saf, cahil kadınlardan hoşlanıyorsunuz, öyle bir kadın yok kafana sok demişti., diğeri de benzer şeyler söylemişti. Başka bir kadın da bana bunun nasıl mümkün olduğunu uzun uzun anlatmıştı. Saf cahil ayağına yatan, sana yaklaşmak istiyordur dedi.

Bu sırrı da yazmış olayım,
    Gerçi şimdi fıkrayı hatırladım.

>>>>
    Adam çocuğuna akıl veriyor

- Bak oğlum bütün kadınlar şeytandır

Çocuk soruyor

- Annem de mi?
    Vay abi eski eşler. Abi evlilikte altın kural her şeye tamam diyeceksin. Cüppeli gibi adam aynen şöyle diyor " Ahmak adam ne diye kadınla tartışıyorsun. Kim kadınla tartışmış da kazanmış. He diyeceksin vereceksin kredi kartını alışveriş yapacak rahatlayacak " cüppeli demişti bunu.

4. Başınız sağ olsun.

Kalanlara Allah'tan sabır dilerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Başınız sağ olsun bozkurt

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abim küçük yaşta ölmüş sonra ben doğmuşum ebeler bu çocuk yaşamaz demişler bir hafta küvezde kalmışım o kadar küçükmüşüm ki teyzem pamuklara sararak kundaklıyormuş annem ağlarken dedem demişki ağlama kızım Allah tan umut kesilmez, o gün bu gündür yaşıyorum.
    En ufak bir umut kırıntısı varsa ihtimal ihtimaldir yaşamaya devam.
    Bunu neden anlattım bilmiyorum ama az önce acı bir haber aldım, çok yakinen tanıdığım aynı yaşıt ve çoğu zaman kuru ekmeği beraber paylaştığım bir arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim, üç ay önce karaciğer ca yakalanıp metastaz ile pankreasa şıçramış hastalığı çok hızlı ilerliyordu, doktoruyla görüştüğümde üç ay ömür biçmişlerdi, en son gördüğümde dedim ki sakın moralini bozma hiçbir zaman umudunu yitirme iyileşeceksin dostum dediğimde o da biliyorum hiç kafayı takmıyorum sen beni tanırsın dedi ama gözleri öyle demiyordu tabii o da benim gözlerimden yalan söylediğimi ona moral olsun diye konuştuğumu biliyordu.
    Allah rahmet eylesin
    Ömür dediğin ansızın kapını çalan bir şey
    Üç ay öncesinde hiçbir hastalığı olmayan biriydi, sağlıklıydı.
    Allah rahmet eylesin sn Bozkurt.Mekanı cennet olsun.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Bozkurt benim de tevellud 1971 köyde doğdum. Benden dört kardeşim 0,1-3 yaşına kadar yaşamış vefat etmiş. Annem hamile iken tekkeye götürmüşler ismimi orada koymuş satılmış diye sonra ismimi değiştirmek istedim babamın akli çıktı buda ölür diye. Sonra 17 yaşında Salih olarak değiştirdik mahkeme ile zorda olsa. o gün bugündür yaşıyorum. Sulalede 20 çocuktan sonra ilk canlı benim ogun bugündür çok şımarık oldum

8. Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan'ın provokasyonu sonucu sınırda çatışmalar başladı

https://mobile.twitter.com/TurkishIn...38602307969026

Sayfa 46/1001 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •