Sayfa 46/151 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. stonhand'in ceza aldığını kim nereden çıkardı bilemiyorum ama bu sabah 08:40 da siteyi ziyaret etmiş..

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    stonhand'ın cezalandırılmasında başarıyı çekememezlik duygusu yattığı nı düşünenlerdenim.
    kendince bir sisteme sahip olan Emek veren stonhand dostumuzu alkışlamak yerine fesatlık etmenin anlamı nedir ?
    Belki de hemen cezasını kaldırıp en kısa zamanda gelir ve grafik ve analizlerine devam eder etmesinede eski heyacanını bulurmu derseniz BEN olsam Hadi ordan len derdim
    Baştan şunu söyleyeyim. Eğer bir ceza almışsa, kendi adıma herhangi bir yere veya yönetime bir şikayet veya bildirimde bulunmadım. Emeğini ve çalışmalarını takdir ettiğimi belirttim. fakat başarı ve başarıyı çekememezlik derseniz ona karşı çıkarım. forum geçmişi ne kadar ki başarıya dair bir değerlendirme yapılsın. bir çok insan 3.50 civarina dip olduğunu zaten belirtmişti. parite ve endeks deki durum da dikkate alındığında bazı isabetli tahminler kadar isabetsizler de var. o yüzden bırakın insanları göğe çıkarmayı. kendisinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Aksi halde çok çabuk kopuyorlar forumdan. kalıcı olmuyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    başarı ve başarıyı çekememezlik derseniz ona karşı çıkarım.
    bırakın insanları göğe çıkarmayı. kendisinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.
    Aksi halde çok çabuk kopuyorlar
    kendi çapında işini çok güzel yapanlardan kendiside ÖVÜLMEKTEN hoşlanan biri DEĞİL zaten meraklanmatın siz
    forumda kalıcı olmaya gelince samimi insanları herhangi bir mekanda toplamak kafa dinç bir şekilde devam etmek BENCE en mantıklısı KİMSENİN nazını çekmemiş olur

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    kendi çapında işini çok güzel yapanlardan kendiside ÖVÜLMEKTEN hoşlanan biri DEĞİL zaten meraklanmatın siz
    forumda kalıcı olmaya gelince samimi insanları herhangi bir mekanda toplamak kafa dinç bir şekilde devam etmek BENCE en mantıklısı KİMSENİN nazını çekmemiş olur
    Yakından tanıyorsunuz galiba.

5.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    Çok olmadı henüz

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Çok olmadı henüz
    övülmekten hoşlanan biri olmadığını bilecek kadar bi süre var ama belli.

7.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    olabilir..
    bu kısmı sizin için çok mu önemli?
    savcı gibi..ne bu sorular
    sonra gelir biride size sorarsa ''ne bu bir karın ağrınız mı var'' diye

8.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    olabilir..
    bu kısmı sizin için çok mu önemli?
    savcı gibi..ne bu sorular
    sonra gelir biride size sorarsa ''ne bu bir karın ağrınız mı var'' diye
    sanırım bir tanıyan daha.)