Sayfa 460/987 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Birçok amaçla döviz işlemi yapanlar var..Siz sadece paranın alım gücüne vurgu yapmışsınız...Trader var , eurobond cu var , coinci var, dövizle hisse alan var, Parasının alım gücünü korumak isteyen,ithalatcı ,ihracatcı vs ....Benim aklıma bunlar geldi...
    Bu söylediklerinizin hepsi dolar bazında getiri yaratma peşinde hocam en azından. Ve yangına benzin dökmek gibi bir tarzları olmaz, dolarda oynaklık çok düşükken de bu işlemleri yaparlar.

Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    128 yaninca olmasi gereken yere gelemeyen dovizde kisa vadede MUHTEMEL diger enstrumanlardan fazla getiri potansiyeli var.
    Ondan

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    80.000 kişinin getiri peşinde koşması 80 milyonu fakirleştiriyor artık, öyle sığ bir piyasamız oluştu ne yazık ki, ne diyeyim bilemiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sigara ve içki ÖTV si %47 artırıldı
    yetmez ama evet

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gelse de yarın alıcıyı ne yapacaklar. Ben artık gece operasyonu beklemiyorum. Yapacak olsalar da seans içi yapmazlardı. Gerçi deminki satışı KY yapmış da olabilir tabi
    malı boşaltan kamu bankalarını dolduruyorlar döviz açıklarını kapattırma fırsatı

yaneee doldur boşalt emniyete al askerlik yapan bilir.

4. 50.000 ihracaatci ile insaatciyi abad ederken hic rahatsiz olmuyorsunuz da, parasini koruma derdine dusmus 80.000 kucuk yatirimci neden rahatsiz ediyor ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    herhangi bir üst düzey bankacı arkadaşınız varsa arayıp teyit edebilirsiniz, büyük bir TL sıkışıklığı var. hacimli alıcı olmadığını herkes biliyor, sadece otorite değil

zaten düşüş derken kısıtlı bir alanı ifade ettim.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gelse de yarın alıcıyı ne yapacaklar. Ben artık gece operasyonu beklemiyorum. Yapacak olsalar da seans içi yapmazlardı. Gerçi deminki satışı KY yapmış da olabilir tabi

Bir de döviz bazlı geçiş garantili otoyolları görmezler , yerli milli diyeceksin ihaleyi dövizle yapacaksın sonra gelip millete dövizi boz diyeceksin ne utanmaz arlanmazlar bunlar yahu.

7. 50 bin ihracatçı 50 milyona bakıyor sen kimsin ? Müptezelliğin de bu kadarı...

Senin elinde ki dolarda en az % 5 faiz maliyeti var bütün ülke ödüyor. % 6 da sahibinden enflasyon var. Gelmişsin burda soygun turka... Soyduran sensin hem kraliçeye hem kowboya...

8.  Alıntı Originally Posted by doruca Yazıyı Oku
    50 bin ihracatçı 50 milyona bakıyor sen kimsin ? Müptezelliğin de bu kadarı...

Senin elinde ki dolarda en az % 5 faiz maliyeti var bütün ülke ödüyor. % 6 da sahibinden enflasyon var. Gelmişsin burda soygun turka... Soyduran sensin hem kraliçeye hem kowboya...
    Hic ustume alinmayacagim da, muptezel sensin.

Kendi ulusunu, hic acimadan coplere, sogan ekmege mahkum edeni savunana derler muptezel diye.

Sayfa 460/987 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •