is yatirim yatirim finansman cok fazla mal veriyor 1 ayda kagidi cok mal verdiler
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
is yatirim yatirim finansman cok fazla mal veriyor 1 ayda kagidi cok mal verdiler
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 ocakta işbanktan Teb e 8.383.000 lot virman olmuş ve o tarihten beri iş ve onun kuruluşu yat.fnans. yaklaşık 1.5 milyon satarak kâğıdı 24 den 19 a indirdi. Bence iki ihtimal var ya patronda bu işin içinde yada işbank sanırım krediyi Tebden aldı diye kağıdı oyuncak etti eğer 2. durum geçerli olsa ve bunlarda biraz basiretli tüccar olsalardı Enka ve Sasada olduğu gibi pay geri alımı açıklarlar işbankta elindeki malı kaptırmış olurdu Sasa pay geri alımı açıkladığında 5.4 e düşmüştü ordan 12lere gitti. Patronda bu düşüşü seyrettiğine göre azda olsa küçük yatırımcının elindeki malı bıktırıp almaya uğraşıyor gibi geliyor bana ama bu tabiki dünya beyaz et birincisi bfq nun itibarına yakışmıyor
Patronun hisseleri TEB'de ve İş 'te gibi görünüyor. İş'ten Teb'e hisse virmanı yapıldığında kap'a açıklama yapılmadı, demek ki bir hesaptan diğerine virman yapıldı. İş bankası patronun hisselerini satıyor olsa kap'a açıklama yapardı. Ya da patron paravan kullanıyor. Bu durumda, hissenin fiyatını düşürmeye çalışıyor diyebiliriz. Acaba, kottan çıkmaya mı çalışacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam Sasa olayının arkasında da hoş işler yoktu 8.84 yükselişinde şirket her gün haber yolluyordu sonrasında 8.84ten 5.30a gidince açıkladılar geri alımı yani yüzde 60 düştü hisse o süreçte.
Buradaki grafik günden güne Aselsana benzemeye başladı. Bir şeyler dönüyor ama o kesin, bakalım ne çıkacak altından.
100 milyon sermayeli şirketin 9 aylıkta 217 milyon kar edip buralarda durması saçma.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş ben grafikti, blançoydu, kardı, zarardı anlamam!
Anladığım bir şey var: Ne kazandım, ne kaybettim!
Bildiğim bir şey var: Kümese tıkıldık ve ayağımıza b...k bulaştı!
Bu kadar!
Gedik dün aldigini bugun zararina satiyor. Hep bir oyun. Ne bk yedikleri belli degil.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri