Sayfa 461/997 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    aslında o zamanlar 2000 öncesi böylesi devasa dış borcumuz, cari açığımız yoktu. kriz lüksümüz vardı, oysa şimdi yok. başka bir tespit de kim büyük bir kriz yaşamışsa o lider tarih olmuştur. kriz yaşanması istenmiyorsa faiz lobisiyle yani bizle ters gitmeyeceksin. kısaca faizle ilgili beyanlar sonlanmalı , merkezin eli serbest bırakılmalıdır ki yangın bacayı sarmadan müdahale edilmiş olsun. lakin Türkün tarihten ders aldığını gördünüz mü?
    Okullardan Türk andını kaldırıp , devlet dairelerinden, Pkk lı ayrılıkçı Kürtlerin oyunu alacaklarını sanarak Tc yazısı indirmeye çalışan bir ülkede hala ben ve benim gibiler NE MUTLU TÜRKÜM demeyi bırakmadı. Bunlarda gelir geçer TÜRKİYE DEVLETİ ilel ebet yaşar. Devlet batmaz ama kötü yönetilen devletlerde tasarrufunu doğru yönlendirmeyen sade vatandaş SÜRÜNÜR.

2. 23 ekim vade günümdü ..banka 13.95 oran verdi diğerleri de işte max 14 idi..11 de gittim bağlamadim. Dolar 3.70 ti ..çok düşündüm dolara geçmeyi saat 3 te yine TL mevduat bağladım .hadi ben 17 senedir TL mevduattayim ..kasadan parayı alır almaz yüzde 80 repodan bağladığımiz günler oldu ..vsvs amma ve lakin bu oranlarla çoğu kişi durmaz TL de hele genç nesil..döviz topiginide yazdım o gün 3.90 gelir diye..biraz hızlı geldi ama neyse ....bu rantcilik insanın kör ediyor bazen fırsatları göremiyorsun ..eskiden rantçı derlerdi TL faizcilere )) bereket o yaftadan kurtulduk. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    23 ekim vade günümdü ..banka 13.95 oran verdi diğerleri de işte max 14 idi..11 de gittim bağlamadim. Dolar 3.70 ti ..çok düşündüm dolara geçmeyi saat 3 te yine TL mevduat bağladım .hadi ben 17 senedir TL mevduattayim ..kasadan parayı alır almaz yüzde 80 repodan bağladığımiz günler oldu ..vsvs amma ve lakin bu oranlarla çoğu kişi durmaz TL de hele genç nesil..döviz topiginide yazdım o gün 3.90 gelir diye..biraz hızlı geldi ama neyse ....bu rantcilik insanın kör ediyor bazen fırsatları göremiyorsun ..eskiden rantçı derlerdi TL faizcilere )) bereket o yaftadan kurtulduk. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir gün gelecek Tl cilerde kayıplarını çıkaracaktır. Yeter ki o zamana kadar sıfırı tüketmesinler...

tahvile bakınca pazartesinden sonra banklardanda faiz arttırımları gelmesi beklenir.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tahvile bakınca pazartesinden sonra banklardanda faiz arttırımları gelmesi beklenir.
    İzin var mı ki

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İzin var mı ki

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Yok ... en azından yıl sonuna kadar diyorum.

7. BİLGİLENDİRME ...........

aktif te cuma günleri döviz satmak çok zor. Her şey yaşayarak öğreniliyor. Saat 15:30 gibi m.t. ni arayarak repo da olan dövizi satmak istediğimi söyledim. Fiyat istedim. Şaka gibi enpara da 3,86 alış göründüğü o anda aktif 3,83 den alırım dedi. neden dedim. Hafta sonu riskini alamayız dedi. Tecrübe ettik, daha da işimiz olmaz dedim. ALLAH tan dolar uçtu ve yine ben kazandım.

8. Arkadaşlar özür diliyorum ama piyasa şartları budur.

Biri kazanırken biri kaybeder. Tl ci kaybetti dolar ve borsacı kazandı.

Aynı gemideyiz ama birileri kaybetmek zorunda.

Sayfa 461/997 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •