*jpmorgan, türkiye için 2021 yýlý gsyh büyüme tahminini yüzde 4,6'dan yüzde 4,8'e yükseltti
*jpmorgan, türkiye için 2021 yýlý gsyh büyüme tahminini yüzde 4,6'dan yüzde 4,8'e yükseltti
ozaman demekki bir cisim yaklaþma zamaný gelmiþ borsaya onlar iyi þeyler yapmaz hiç türkiye için genelde.... ayakkabý boyacýsýndan tut tüm esnaf sokakta borsa ile ilgileniyorsa artýk borsayý satma zamaný gelmiþ demektir ... herkesin borsayý unuttugu zamanda alým zamaný gelmiþ demektir der bitane kennedy..
.........
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Anadolubank.......renklý hesap faiz %18,5..... ....net kazanç 1078,58 TL
ING bank...........E-turuncu hesap %18 ............net kazanç 1049,42 TL
Cepte TEB........marifetli hesap......%18.............net kazanç 1049,42 TL
TAKVÝM gazetesinden alýntýdýr.
Hesaplý yalým mý?
Bedelli parasýyla hiç birþey yapýlmasa sadece faize yatýrýlsa ne kadar getiri getirir?
700.000.000.TL nakitin 32.günlük getirisi ..... +10.785.800 TL
Peki 10 aylýk getiri-karý ne olur?
yaklaþýk +107.858.000 TL
Önümüzdeki 10 ay sonra yaklaþýk +107.858.000 TL elinde ayrýca nakiti olacak deðil mi?
sn merkür sizi takip edemedim, ihlas hissesi genelinde hangi hakkýmýzý hukuk çerçevesinde korumalýyýz? kafam karýþtý olaylara farklý bir bakýþ açýnýz var. þimdi ben bu borsadan nasýl para kazanýrým acaba ne alsam ne satsam diye içten içe düþünürken siz çok daha farklý bakýþ açýlarýyla, daha idrak bile edemediðim, aklýma gelmeyen þeyleri görüyor düþünüyor gibisiniz... Özendim size bende böyle bilgili hukuktan çok ama çok, olduðundan daha çok, anlayan biri olmak sizinle karþýlýklý bu konularý konuþmak istedim...
sizi çook uzun süredir takip eder her yazdýðýnýza önem veririm, kalýn saðlýcakla
Yer Ýmleri