%5'lik dusus var demistik isaretli yerde. Korona tam gaz devam. 4. vitese de atti.
Hierfler test edemiyor. ABD'de 70 bin test yapilmis. 50 bini koronali. 70 milyon test yapildigi zaman o rakamlar nasil olacak acaba.
![]()
%5'lik dusus var demistik isaretli yerde. Korona tam gaz devam. 4. vitese de atti.
Hierfler test edemiyor. ABD'de 70 bin test yapilmis. 50 bini koronali. 70 milyon test yapildigi zaman o rakamlar nasil olacak acaba.
![]()
Bu kriz daha coook uzun zaman surecek
Bekleyin hemen atlamayin. Yoksa kopekbaliklarina yem olursunuz
ne yapıp edip bu ortamda sahte bahar yaşattılar ya ..bravo doğrusu
global kalın para hazırlıksız yakalandı pastırma yazı yaratıp mal çıkma dertleri olmasın ..aman diyeyim temkinli
https://www.dw.com/tr/almanyan%C4%B1...B1p/a-52901804
ALmanların 6 milyon maskesi kayıp ..vay vicdansızlar ,o maskeler sağlık personelini görev yaparken kullandığı maskeler aynı zamanda
Ülke liderlerinin işi çok zor ,insanları eve kapatmakla ekonomiyi kapatma arasında hassas dengeyi bulmağa çalışıyor
insanlar işlerine gittiği sürece ,bu yangın sönümlenmesi daha çok uzun sürecek
Şu andaki ülke liderleriyle bu dünya sorunu çözülemez. Daha sorumlu ilişkileri kuvvetli liderler lazım. Uluslarası örgütler fiyasko. Global soruna ülkeler yalnız kalıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Rahat rahat supermarket alisverisimi yaptim. Koronaya etkili olmasa bile bu maske, korona tasiyicilari yaklastirmiyor. Cil yavrusu gibi dagildirlar.
![]()
Yer İmleri