Originally Posted by
bawer
Hanımın bileziklerine dokumasaydın keşke Katti hocam

sonradan yerine koymak zor olabilir çünkü ralli devam ediyor, biz sermayeyinin yarısını kaptırdık ama altın tutanlar katladılar.
Yeni alınan 93 milyon dolarlık iş bağlantısı ile bir ralli yaşayabilir, hisse 7-8 ayın dibinde zaten, yükseliş de sert olmalı, ilk hedef 47-50 bandı.
fed in faiz indireceği çok belli idi..faizlerin inmesi demek altının çıkması demektir..bu süreçte altın bozulmaz ama yatırım amacı ile de ben altın alımını onaylamıyorum...altın sadece paranın değerini korur...
borsa ise bence kış mevsimini yaşıyor....yatırım için var olan para faize gitmeye devam ediyor...faizlerin inmesi ile borsa için de ilk işaret fişeği yakılmış olacak..bence önümüzdeki ay bu gerçekleşecektir...mevsim kış olunca yatırımcı da gelmiyor para da gelmiyor....bu mevsimde ne yazık ki var olan sermaye sadece hisseler arasında yer değiştiriyor...bu yüzden de en kral haber gelse dahi hisseler tepki veremiyor...
kocaerdeki bu yeni kap geçen yıl gelmiş olsaydı en az üç tavan yapardı...bu kış mevsiminde çok yüksek potansiyel sunacak ( bana göre egegübre bunlardan biridir ) hisseler pozitif ayrışabilecektir..onun dışında diğer hisseler için bahar mevsiminin gelmesini beklemek gerekiyor...
dediğim gibi önümüzdeki aydan itibaren artık baharın ilk ışıkları görünmeye başlayacak...altını olanlar tutmaya devam ....borsaya yatırım yapmak isteyenler de en geç bir iki ay içinde bir kaliteli hisse bulmalarında fayda var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri