Sayfa 462/1044 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. yazmasamda herzaman sayfanızı okuyorum . değerli bilgilerinizi paylaşırsanız memnun oluruz hocam .bu forumda samimiyetine inandığım dürüst ve doğru olan birisiniz .saygılar .oltaya takılan bjk collins hocamda bu konuda sizin gibi saygıyı hak ediyosunuz .başarılar dilerim

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    yazmasamda herzaman sayfanızı okuyorum . değerli bilgilerinizi paylaşırsanız memnun oluruz hocam .bu forumda samimiyetine inandığım dürüst ve doğru olan birisiniz .saygılar .oltaya takılan bjk collins hocamda bu konuda sizin gibi saygıyı hak ediyosunuz .başarılar dilerim
    Çok teşekkür ederim...

Böyle düşünmenize çok memnun oldum. Ben de sizler gibi yatırımcıyım...

Yazılım işinde yıllarım geçti. Neler yapabilirim diye araştırmalarıma hep devam ettim. Hâlen de ediyorum...

Ortaya çıkan sonuçları sizlerle de paylaşıyorum. Belki esinlenip daha iyisini yapıp, paylaşan olur. Hep beraber faydalanırız. Benim sağlık sorunlarım olduğu için çok fazla çalışamıyorum. Artık olduğu kadar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. T/A adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Üstad Emeklerine sağlık.

Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    T/A adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Üstad Emeklerine sağlık.
    Gönüller bir olsun. Puana gerek yok...

Zaten puanlarım görünmüyor...

Sistemi test etmeye devam ediyorum...

Cuma saat 15:00 - 16:00 arasında AL sinyali üreten OYAKC için takipteydim...

Güzel bir hat çizerek yoluna devam ediyor...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim...

Böyle düşünmenize çok memnun oldum. Ben de sizler gibi yatırımcıyım...

Yazılım işinde yıllarım geçti. Neler yapabilirim diye araştırmalarıma hep devam ettim. Hâlen de ediyorum...

Ortaya çıkan sonuçları sizlerle de paylaşıyorum. Belki esinlenip daha iyisini yapıp, paylaşan olur. Hep beraber faydalanırız. Benim sağlık sorunlarım olduğu için çok fazla çalışamıyorum. Artık olduğu kadar...
    Rabbim şifa versin en kısa zamanda .saygılar

Günlük tarama listesinde bugün Leading (Lider) bölgesine geçiş yapanların listesi:

KSTUR
    INFO
    ISATR
    TACTR
    KRGYO
    LIDFA
    OZBAL
    ETILR

Not: Şu anda tarama sonuçlarını görsel olarak paylaşacak kodlamayı henüz yazamadım. Yakında o işi de çözerim inşaAllah. Şimdilik bu şekilde çıkan sonuçları takip edip, sistemi inceleyebiliriz...

Tarama bitiminde daha önce sinyal verenlerin durumlarını da görmek için yapabilirsem çalışma yapma niyetindeyim. Kısmet, bakalım yapabilecek miyim...?

Burada çıkan sonuçlar XU100 'e göre göreceli sonuçlardır...

Yani endeks düşünce, buradaki hisseler de düşebilir ama göreceli olarak bu hisseler daha az düşerse, göreceli olarak pozitif durumda olacağımız için, yükselmiş gibi oluruz. O nedenle endeks yükselirken bu listedekiler daha güvenilir sonuçlar verecektir...

Örnek olması açısından INFO 'nın grafiğini paylaşıyorum...

Sayfa 462/1044 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •