Sayfa 462/617 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Tamam senin attığın videodan yola çıkıyorum. Özkaynak yöntemiyle muhasebeleştirilen değer nerde? Sonuçta bir değer artışı varsa bi yerde gözükmesi lazım değil mi? Finansalların 25. Sayfasına bir bak bakalım orda 38.7 mn göreceksin. O şurdan geliyor. 37 mn boyanın özkaynak değerleme artışı. İş ortaklığı olduğundan %50 yansıtılıyor yaklaşık 19 burdan geldi. Diğer ortaklık rohm. Onun değer artışı 50 mn %40 ı bizim geldi 20. Küsüratlara bakmayın Topla 38-39. Yani konsolidede iş ortaklıklarının (****t venture) karları direkt eklenemediğinden (o zaman iş kombineye gidiyor) özkaynak yönetmiyle kara olan katkısı olabiliyor sadece. Pie chart larda gösterilen yüzdeler içinde de bunu göremezsiniz çünkü o gösterimdeki amaç DİREKT karların kendi içlerindeki ağırlıklarını ifade etmek. O yüzden altlarına ufak ufak notlar ekliyorlar.
    Bilanço geçsin atacağım bu konu ile ilgili fotolar.

***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***

2.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    1 dolar olduğu günleride göreceğiz sn Mi16

2023 yılında inşallah
    İnşallah ortak umudumuz var.

Gerçi hedef 2023 deyince içim bir kötü oluyor reisin 2023 ü geliyor aklıma

3. Şu bilancoyu nasıl yerler çok şaşkınım ben açıkçası önce bir tavan sonra kapanışi %5%7 arası bekliyordum. Ben burada bilanço için durmuyorum ama bu kadarda olmamaliydi diye düşünüyorum

4. Rezillik ya. Eksi yap da rahatla

5. Hisseyi eksi yapinda kimsenin bu hisseyi bilanço için beklemedigini ispatlayin cümle aleme

6. Daha gün bitmedi bı bekleyin

7. Finansal tablolara bakacaktim ki heves bırakmadılar. Güzel ayrıntıları gördükçe iyice canım sıkılacak bunlar niye fiyatlanmiyor diye. Neyse hayırlısı olsun bilanço için burda değildim ki bilanço sonrası çıkayım gideyim bizim yolumuz uzun

8. Aslan ceylanı yemeye 40 gün önce karar verirde 40 gün ortalarda görünmez karnının gurultusu duyulmasın diye

Sayfa 462/617 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •