Sayfa 462/1001 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Güncelleme- Rusya, Türkiye'ye uyguladığı domates kotasını artırmaya hazırlanıyor- Bloomberg HT

Rusya Federasyonu, Türkiye'den ithal ettiği domates kotasını 50 bin ton artırma
    sinyali verdi.
    Rus haber ajansı Interfax'ın haberine göre, Rusya şuan 300 bin ton olan Türkiye'den
    domates ithalat kotasını 350 bin tona çıkartabilir.

Bloomberg HT'nin haberi linktedir.
    https://www.bloomberght.com/rusya-da...inyali-2298638

bizlerde artık kaça alırız domatesi acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    neye göre % 7 yapacak... ? sebep ?
    teknik analize göre tabii ki.. elliot/gann ve pitchfork mixed bi sitemim var, ama burada gösteremem

şaka, şaka.. malcı olduğum için attım kafadan, hem tahtada çok shortçu olabilir, 30 kritik seviye üstü açık

3. Thy günlük en yüksek gördüğü 30,48 yapının shortların maliyete gel.
    Arkadaş anladık iyisinizde bu kadarmı ya.
    Thy %7 yapacaksa bofa ünlüyü üttü de yapının robot ona fazla gelir
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. israil cumhurbaşkanı gelecek bi kaç hafta sonra, doğalgaz meselesi konuşulacak- ver haması, al boru hattını

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...elmis-6945798/

bu iş olursa, bu pastadan kim faydalanır ? turcas petrol..

5. Pala'nın cebinde akrep var bugün.

kuzu alkolü kaçırınca hepten uçuyor
    casubonuda o yetiştirmiş
    alem adam
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kuzu alkolü kaçırınca hepten uçuyor
    casubonuda o yetiştirmiş
    alem adam
    Forumu takip etmeye gayret gösteriyorum ama, kuzu dediğinizin nicki ne halen bilmiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Forumu takip etmeye gayret gösteriyorum ama, kuzu dediğinizin nicki ne halen bilmiyorum.
    çok eski üstatlardan dır 2008 krizinde çıktı ortaya ama içtimi sapıtır 2 kadeh rakıya osmanlıyı kurup tekrar batırır, değişik adamdır vesselam nerde yazıyor acep de bir huyu var ki terste kaldımı inadı inat çok pis algı bozar o bir şekilde çıkar peşinden gelenler batar
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 462/1001 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •