Sayfa 462/1000 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Vıop XLI

1. XU030D1!_2022-06-02_22-22-29.jpg

dayı vob grafiği böyle gidiyor.

direk anahtarı bırakırsın..
    yapma dayı.....

.....

diiyeceklerim bunlar..

2. açıkcası vob grafiğinde oluşan şekil trendsel açıdan çok şey fikir beyan edilebilir emme etmeyin düşünmeyin dayı bulamazsın. anahtarı bırakırsın.

zevkine bakabilirsin..

param var içinden geçerim çıkarım her türlü düşünürsen yapamazsın.. terse gitme borçlu kalırsın

diyeceklerim bunlar 2.

selametle..

3. oo memedabi gelmis hemide zero minus nikisiyle.
    kaseyi kollamakta fayda olabilu

4. street figher memedabi.. atariye jeton da atmış
    batmazsak iyidir.
    Memento mori

5. 1 extension ile 0,61.8 extension arasında 52.000 puan var dayı borçlu kalırsın..
    1 extension ile 1.618 extension arasında 83.000 puan var dayı.. borcunu ailen ödeyemez..

VOB
    yapma..

selametle 2...

6.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    açıkcası vob grafiğinde oluşan şekil trendsel açıdan çok şey fikir beyan edilebilir emme etmeyin düşünmeyin dayı bulamazsın. anahtarı bırakırsın.

zevkine bakabilirsin..

param var içinden geçerim çıkarım her türlü düşünürsen yapamazsın.. terse gitme borçlu kalırsın

diyeceklerim bunlar 2.

selametle..
    Hoş geldin Memedabi
    Şeker gyo açıklandı.
    ama bankada hareket yok.
    ne zaman uçar.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Harf inkılabı YAPILINCA,DİNDAR-MUHAFAZAKAR kesim ,gavur alfabesi diyerek okumamış ve bu geniş-boş kadroları sekuler kesim doldurmuştur. TOPLUMUN %30 U TÜM KADROLARA TALİP OLMUŞ.(1970 ve öncesine kadar)..o zaman okul kazananların nasıl kazandığını araştırın.

Ama şimdi akraba-eş dosta bakıyorum...tüm güçleriyle en kaliteli okullarda okumak için çabalıyorlar. .Adam iş portacı ama oğlunu en iyi yeri kazanıp okuması için gece saat 11 e kadar çalışıyor,dersaneye,etüde gönderiyor...

Benim etrafta gördüğüm bu...Ha akp ye temel hakları kazanmak için ilk başta oy vermişler ama sorgulama sonucu artık epey uzaklaşmışlar.Makul bir adayda tercihlerinin değişeceğini açıkca söyleyen çok.
    Emekliyim. Bir dedem doğma büyüme İstanbul lu. Eşi İzmir li. Diğer dedem ve eşi doğma Uşak, büyüme İzmir liler.

Dördünde de okuma yazma yok, parmak basarlardı mürekkeple.

Osmanlı, çok önem vermiş eğitimlerine :-)

İçlerinde çok kalmış, beni eğitim için hep desteklediler.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Trendyol, n11, çiçek sepeti'nde aradığın şeyi kolay bulamıyorsun, hepsiburada'da kolay bulunuyordu sonradan onlarda da arama zor olmaya başladı. Belki herif kolay bulamasın o arada sayfalarda geizinirken belki başka şeyler görür alır diye düşünüyor olabilirler.

Aramalarımı önce google sonra akakce.com, cimri.com ve epey.com üzerinden yapıyorum. Onlarda da bulunca fiyata göre sırala vs demek gerekiyor, yoksa başa bazen aynı ürünün pahalı versiyonu gelebiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 462/1000 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •