Sayfa 462/1002 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bulut hocam çarşamba ve perşembe bu besler alımların çoğunu tamamladı, kalan partiyi de bugün alıyor gibi. Yalnız şöyle bir durum var %30 asgari sınır isterse %50 ye kadar çıkma hakları varmış. Şu ana kadar herkes hesabını kitabını hep %30 da duracaklar şeklinde yaptı ama devam da edebilirler orası belirsiz
    Alan belli ama satan kim? Benim merak ettiğim konu bu. Temel ekonomik kurallara göre arz talep dengesi ile hem spot hem vadeli fiyat oluşumu var. Birkaç gündür milyar milyar net kamu alımı olduğuna göre satan kim? Yabancı eser miktarda değil mi? Son açıklanan veride yabancı alımı da görünüyor. Yerlide bu kadar mal olmaz zaten yerli satmaz. Farklı fikirleri okumak isterim.

2. BES mermisi bitince herkes şelale bekliyor. Herkesin beklediği olur mu bilmiyorum.

3. Bana satıcı kredili mallar olabilir gibi geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Alan belli ama satan kim? Benim merak ettiğim konu bu. Temel ekonomik kurallara göre arz talep dengesi ile hem spot hem vadeli fiyat oluşumu var. Birkaç gündür milyar milyar net kamu alımı olduğuna göre satan kim? Yabancı eser miktarda değil mi? Son açıklanan veride yabancı alımı da görünüyor. Yerlide bu kadar mal olmaz zaten yerli satmaz. Farklı fikirleri okumak isterim.
    Son veri geçen haftayı kapsıyor bu hafta verisi gelmedi daha. Bu hafta satanlar ise ortaya karışık hem yabancı hem bıyıklı hem kredililer hem de borsaya elveda diyenler var gibi.

5. Arkadaş tilifon etti az önce yine dünkü gibi değişiklik yok mını mını borsası diye sövüyor, niye sövüyon didim, endekis yeşil ama benim hisse kıpkırnızı dedi.
    kapat la telefonu git limon sat dedim
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    gogogogo...Hisseci olmayı bilirim.Hele zararın varsa...olası düşüş ile ilgili beyanlardan çok rahatsız olursun.

Ama viobda öyle değil.DAHA OBJEKTİFSİNDİR.EGER DÜŞÜŞ OLACAKSA SHORT AÇARSIN...

Temenniler fikirleri şekillendirir.Eger menfaatin,beklentin yükselmekse hep o yönde algıya açık olursun.

çarşambadan itibaren, 3 günlük alım-satım..kaldı 5 işgünü..

7.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bana satıcı kredili mallar olabilir gibi geliyor.
    benimde düşüncem bu yönde biraz badem sporlu , biraz felaket yaşayan borsada olanlar ayın 24 bes hikayesi bitiyor bu ay 2 gün açık kalıp ay tamamlanıyor ince hesaplar yapılmış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kredide sıkışan by. ya ve yabancıya fırsat verildi...Öyle ky. fazla faydası olmadı.Onların senetleri hala diplerde.

SP500 DE MAX. 4300 BEKLİYORUM(BELKİ DE TEPKİ ZİRVESİNİ 4200 de GÖRDÜK)..Sonra 3600 e kadar düşüş...Bence global yatırmcıya,küresel düşüş öncesi,fırsat verildi..Hisseni sat ve sabit kurdan çık...

Bizim 100 kaplan gücü bıst100 bakalım ne yapacak?.

Bu sene özellikle seçim ve 2 ay sonrasına kadar çok zor bir borsa olacak.
    4150 leri kırarsa 4300 fibo. Yeni zirve bana göre ancak son çeyrekte hatta son ay gelir.
    Bizde tutunacak dal tek borsa kaldı. Ev araba arazi fiyatları çok uçuk. Dolar altın sürünüyor, faiz enflasyona karşı bir şey getirmiyor üstelik enflasyon bu olaylardan sonra daha da artacak gibi duruyor. Elde tek kalan borsa ekonomi yönetimi de bunun farkında diye düşünüyorum. Belli bir aralıkta tutmak istenecektir, tıpkı dolar gibi. Dolarda işler daha zor burada nispeten daha kolay. Ytd.

Sayfa 462/1002 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •