Patron hariç herkes destek veriyor. Cenk beyin gönlünün olmasını bekliyoruz. Tam 6 senedir. İnsan Allah'tan korkar, kuldan utanır. Bunda hiçbiri kalmamış.
Patron hariç herkes destek veriyor. Cenk beyin gönlünün olmasını bekliyoruz. Tam 6 senedir. İnsan Allah'tan korkar, kuldan utanır. Bunda hiçbiri kalmamış.
eyyyyy cenk,getir 2 liraya al hisselerini.....
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
28.02.2018 19:49 | Son Güncelleme:28.02.2018-20:09
İHA
İflas erteleme bitti! Konkordato kurumunu devreye girecek ve...
İflas ertelemeyi kaldırarak, alacaklılar ile borçlunun müzakere etmesi ve anlaşmalarının mahkemece tasdiki temeline dayanan konkordato kurumunu işlevsel hale getiren tasarı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
Bunlar gibi onlarca site var... Gençellerin bu kadar dağıtım ağı olduğunu düşünmüyorum.. Akınal Aykkabıcılık üretip dağıtıyor piyasaya.. İtalyanca bir sitede Akınal tanıtımında birkaç kendi markasıyla birlikte ayrıca ESEMin distribütörü olduğu yazıyor.. iyi niyetli olan adam bunları açıklar..Esemde şu anda faaliyet yok... Akınal durumunu Emine’ye sorduğumda marka Hakkı grup firmalarında dedi...Ama Elektropakta olduğunu ve bu hakkın 10 yıllığına bedelsiz olarak Eseme devrettiklerini söylediğimde vçcevap yok..Kaldı ki Elektropakın %100ü Esemin... işleri güçleri üç kağıt ...
![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Kısaca tabelasında adı ESEM olan fakat hiç bir faaliyeti, üretimi olmayan bir şirkete ortağız..
Çok oldu paylaşımlar ama bir nevi içimi döküyorum buraya...Üstteki perakende, alttaki toptan satış sitesi.. Toptan satış yapan firmanın ünvanı farklı ama yine Akınal Grubunun firması... Kategorilerde bile ayrırmış adamlar... Bildirim yapmama konusunda kottan çıkarma uyarısı almalarına rağmen hala aynı tas aynı hamam... Sahi bir de 2017/10 itibariyle Gençellerden royalty bedeli alacaktık... bakalım birkaç güne gelecek yıllık bildirim...
![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Legende haklı. Esem her tarafta satılıyor ama bundan tek faydalanamayan yine Esemin kendisi. Adam ürünlerin üretim hakkını devrediyor ama bildirmeye gerek bile görmüyor. İyi niyetli biri olsa böyle davranmaz. İçten cevaplar vererek Mahsun beyi de kandırdı bence. Ama bu ayakları Mahsun beyin de dikkatinden kaçmıyordur. Eğer bir dolandırıcılık davası açılacaksa bunlarda suç kapsamında yer alır. Sonuçta SPK bir kez uyardı. Suç olmasa uyarmazdı, bildirimde bulun demezdi. Yani Cengo böyle yaparak suç dosyasını kabartmaya devam ediyor.
Yer İmleri