Sayfa 463/486 İlkİlk ... 363413453461462463464465473 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

bugün artı kapayacak olursa daha iyi olur..yoksa aşağılara salınma başlayabilir...
    kademeler hep boş...
    millet paso al sat yapıyor...
    üç beş ile inip çıkıyor..
    o yüzden çok da sevemiyorum bu tip kağıtları..
    çok kanlı geçiyor yukarı ya da aşağı...

kesinlikle ytd...

2. Bana kalırsa bu gün tam olarak cezayı haketti.Sacma sapan hareketler yapmaya başladı Al sat çılarin hışmına uğradı ve bunada tahtacımiz çanak tuttu. Ben ise sadece sakin bir sekilde sabırla beklemedeyim .

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir

3. Bugün iki ortakta tavandan satış yapmış bildirimleri tamda senin mesajı okurken geldi ben açıkcası tavanı çözmesini beklemiyordum. Yarın biraz sakin izlemek lazım. Kaan bence ihtiyatlı davran, malını korumana karışamam ama buralardan alım yapmak tehlikeli olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bana kalırsa bu gün tam olarak cezayı haketti.Sacma sapan hareketler yapmaya başladı Al sat çılarin hışmına uğradı ve bunada tahtacımiz çanak tuttu. Ben ise sadece sakin bir sekilde sabırla beklemedeyim .

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
    Cezayı hak edeli çok oldu, objektif olmak gerekir tamam al sat güzel parada kazanıyoruz da indes in Arena nın iki kıvırdı diye brüt takasa girdiği yerde link e dokunan olmadı. Link in spk da eniştesi var galiba

5. Yarını biraz sakin izlemek derken anlayamadim.Sayin cover.Iki ortak mal satmışlar sattıkları pay devede kulak ama şirket prestiji için mide bulandırıcı.
    Istedikleri kadar katakulli cevirsinler

Benim slogan aynı bir logo olmadan asla

Alsat tavsiyesi değildir....

6.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Cezayı hak edeli çok oldu, objektif olmak gerekir tamam al sat güzel parada kazanıyoruz da indes in Arena nın iki kıvırdı diye brüt takasa girdiği yerde link e dokunan olmadı. Link in spk da eniştesi var galiba
    Benimde aklıma gelmedi değil

7.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Yarını biraz sakin izlemek derken anlayamadim.Sayin cover.Iki ortak mal satmışlar sattıkları pay devede kulak ama şirket prestiji için mide bulandırıcı.
    Istedikleri kadar katakulli cevirsinler

Benim slogan aynı bir logo olmadan asla

Alsat tavsiyesi değildir....
    Sakin izlemekten kasıt alım veya satım yaparken daha fazla düşünmek. Ben kendim işlem yaparken normalde her 30, 40 kuruş düşüşte alırım mesela, şu an linkte değilim ama bu tip alış yapmak sıkıntılı olabilir onu kast ettim.

8. A1 ilk tavanı yapacak 80 bin lotu koyacak..hadi piyasa bozacak ...

Sonra 2nci tavanı yapacak 110 bin lotu koyacak.. patron lar gelsin 50 bin lotu kafasına vursun..

Akilli olun..

Bu ali cengiz oyununu ben yemem yiyene mani olmam..

Sonu bilmezsen korkarsın..sonu bilemedıgin olaydan da ömrü billah korkarsın..

Al tavsiyesi değildir...

Sayfa 463/486 İlkİlk ... 363413453461462463464465473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •