Dolar zirvesi 5.42'den 5.32'ye geldi.
Yükselişi görmeyen yandaş medyanın yarınki manşeti hazır: -Dolar Çakıldı..![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
bu krizin dibi
bist 1 cent olana kadar bitmeyecek anlaşılan
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Bi uçuşa gittim geldim Türk lirasına resmen tecavüz etmişler...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Twitter'da Yiğit Bulut linçi başlamış vaziyette. Zamanında dolar yükselecek diyenlere ..... çocukları dediği belirtllen Bulut'a bu lafı hatırlatılıp ağır laflar ediliyor.
Ne demiş atalarımız büyük lokma ye ama büyük laf etme diye..![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
ABDnin kararı zaten belliydi ben Türkiye'nin İrana bu yaptırıma karşı alacağı pozisyonla ilgili bir bilgi var ondan bahsediyorum . İran yaptırımına Türkiye ne diyecek? Bunla ilgili devletin kademelerinde bir karar var ve bu karar fiyatlanıyor olabilir. Terse yatırma operasyonu da olabilir ama bu sefer düşük ihtimal. Büyük Resim şu : Irak, Suriye derken sırayla İran ve Türkiye'ye savaş kesin açılacak. Sıra önce İran'da sonra Türkiye'de. Aynen 2003 Irak tezkeresi gibi bizden istenen İran operasyonuna dolaylı/dolaysız/direkt/endirek destek verilmesi. Maalesef basiretsiz ekonomi yönetimleri nedeniyle tek ayakta yakalandık. Daha doğrusu tek ayakta yakalattılar. Şu an İran operasyonuna destek vermek demek Türkiye'yi 30 sene sonra bölmek parçalamak demek. Olaylar insan hafızasının bütünü göremeyeceği hızda çok ağır, yavaş yavaş ama balyoz ağırlığında çökerterek ilerliyor. Abd/İsrail derin devleti Türkiye'yi içeriden dışarıdan kuşattı. Büyük resmi görmeden günlük dolar falı açmak abes artık. Çocuklarımızın gelecekleri istikballeri tehlikede artık.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri