Şirketin değeri 50 milyon aldığı teşvik 40 milyon cirosu 300 milyon karı 1 milyon 30milyon dolar krediye 1 milyon hisse eeeeee. Bu nasıl ülke bu nasıl adilik bu nasıl sahtekarlık.
Şirketin değeri 50 milyon aldığı teşvik 40 milyon cirosu 300 milyon karı 1 milyon 30milyon dolar krediye 1 milyon hisse eeeeee. Bu nasıl ülke bu nasıl adilik bu nasıl sahtekarlık.
Bayan ozilhanlar derimoddan başka bir şey giymezler...!
Yasemin Özilhan: Pahalı kıyafetler şart değil, 3-5 bin TL'ye de şıklık mümkün!
-5 BİN TL'YE ŞIKLIK MÜMKÜN'
"Bazı ayakkabı ve kıyafetler çok fazla pahalı. Benim böyle takıntılarım yok. 3-5 bin TL'ye şıklık mümkün."
http://m.posta.com.tr/yasemin-ozilha...haberi-1387211
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
1-3-2018 bugun finansal tablolar yayınlanması gerekiyor.
Vergi dairesine 300 m ciro yapıp 20m finansal gider, sonuc 1m kar gibi ???!!)),,
rekor kar açıklayamayacaksa , ki açıkladıgı zamanlarda bir etkisi olmamıştır,,,
eksi bir tabloyu tercih ederim,,,, eksi tablo ile senaryo üretilebilir,,, şenlik arıyorsak o zaman olabilir ,,,,
yatırım tavsiyesi değildir.
Yillik bazda grafik sekillendi hareketler baslar insallah![]()
acaba derimod ceo su devletin vermiş oldugu vede verecek oldugu sayın acemşah beyin günlerdir yazmış oldugu bu teşviklerden bi habermi ben haberlerinin oldugu kanaatinde degilim onun icin şirketi davul zurna ile uyarmak lazım yahu insan cıkarda yatırımcılara haber olsun diye teşfiklerden faydalanacagız diye bi haber yollar bütün haberleri acamşah beyden alıyoruz bizim telefonlarımıza cıkmıyorsun madem acemşah beyin telefonlarına cıkın onun sayesinde birebir haber almış olalım (zafer sözlerim sana = uyan artık senden ne zaman kurtulacagız. ytd.
umutlar tam olarak tükenmeden bekletiler olsa bile gitmez ve gitmedi. sonra hadi canım artık kol bacak kafa kestim dediği anda roket olur. hele acemşah üstat belirttiği 1-2 milyar cirolu şirket 5.4 mil sermaye ile 2xx.xx - 3xx.xx rakamlar yapar ki artık uzaya değil galaksi dışına roketleme olur. tıpkı AFYON ve GUBRE nin bist in tarihte zamanında yaptığı tarzdan yada EGEEN - NETAS vb. lerin yaptığı gibi.
bunlar hayal olup ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR![]()
![]()
![]()
kenardan acemşah üstadı yakından takibe ve de derim i çalı arkasından takibe devam![]()
Yer İmleri