Sayfa 464/1001 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop - XIV

Koronavirüs kaynaklı 129 ölümün daha kaydedildiği İran'da sel sebebiyle 3 kişi öldü, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi https://sptnkne.ws/BMct

Kabus gibi..

Noluyooooo beeeeeeee.

2. Bildiğim kadarı ile BIST30 da HALKB, VAKBN, EKGYO, TAVHL de aktif geri alım var. THYAO açıkladı ama kendini tahtada henüz göstermedi halbuki %20 düşüşlerde genel kurul onayı olmadan alım yapılabilirsiniz diye karar vardı. İş Bankası 2020 için iştiraklerden alım yapacağız demişti şimdilik kendi grup şirketleri yine grup hisselerini aralarında alıp satıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir konuda çok uzman olunca çok görüş oluyor. Anladığım kadarı ile herkese bir şekilde bu virus bulaşacak. Herkes aynı anda hastalansa sistem çökecek azar azar bulaşsın diye tedbir alınıyor. İngiltere ve ABD başta ne olacak ise biran önce olsun derken sonradan işler kontrolden çıkmasın diye diğer metoda geçti.
    Abi benim biraz yukarıda bahsettiğim komplo teorisi için senin diğer iletişimde olduğun dünya dışı varlıklar ne düşünür acaba bi sorar mısın [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ama teminatlar eriyor, hisselerin değer kazanması emeklilik fonları başta olmak üzere dünya da insanlara zenginlik havası verirken eriyen fiyatlar tedirgin edici. Mesela 1 milyonluk hisse senedini teminat verip kredi çektiniz yatırım yaptınız diyelim. Teminat 500 bine düştü kara kara düşünürsünüz
    Hala parası olan düşünsün Serkan'ım

Hep paran mı var derdin var derdim. ne yapacaksın nasıl değerlerndireceksin vs vs .

2018 ağustosta Artık param yok borcum var dedim , derdim merdim kalmadı dedim gittim yattım.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. Elektrik, doğalgaz, su, telefon, internet faturaları 3 ay ertelense iyi olurdu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Kabaca dowa bakiyim dedim 18bin-18.400 en ciddi destek bölgesi görünüyor. Hem trend var hemde Aralık 2016 nın ters çanak bölgesi. Aynı şekilde bizimde Aralık 2016 da zıpladığımız dip olan 72 ve 76 bölgesine denk geliyor. Virüsü düşünmeyip sadece tekniğe bakarsak bu mıntıkada borsaların durulması gerekir.
    Bizde 84-88 arasında baya hisse alan olmuştur. Benim bildiğim pala eğer kafa koparmak isterse bu 7X binlere dalar çıkar. Tabiki inşallah yapmaz. Yaparsa ortalık toz duman olur
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

10 bin kritik vaka var bunlar ölü sayılır

Kaba hesap yaparsak ölüm oranını %3 olarak dünya nüfusu 7 milyar ölümler milyonu bulacak neden derseniz

Who ya verilmeyen gerçek veriler
    Who ya verilemeyen Asya afrika ülkelerinin ölüm nedenleri

Bunlar kapı gibi nedenler

Ha dersinizki yılda 1 milyon trafik kazası aids grip kanser vs. Bunlarda ölüyor doğru ama bunun farkı tedavisi yok yayılma hızı çok ve yeni bir ölüm sebebi bunlar fazlasıyla ön planda

Saygılar

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Elektrik, doğalgaz, su, telefon, internet faturaları 3 ay ertelense iyi olurdu.
    Su anda hukumet millet corona vakasi ile ugrasirken dogal sit alanlari imara acmakla mesgul.

Sayfa 464/1001 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •