Sayfa 464/531 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    O değil de sen arsanlara nasıl kiydin abi ?
    anasını bile ağlattım, bir KAP ile satışa başladım. tam 5 günde anca satabildim. fazla mal da başa bela yahu,sat sat bitmiyo ... patronlar şirketin içini boşaltacağını resmi dille KAP yapmış. umarım alanda kazanır.

bistin böyle düşüş gösterdiği günlerde elimde cash bulunmasıda güzel şans oldu. gözüm kısada %10 için KOZAL ve TMPOL de.... KRDMA da olabilir, TUCLK de. hangisi istediğim yere gelirse oradan yürümeyi düşünüyorum.

tabiki portföyümün kralını her düşüşte çaktırmadan büyütüyorum. Gedza mutluluktur.

Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi)

kuluçka, 34jose34, aritmatik

arkadaşlar,burası hepimizin yeri. dengesizden çekinmenize gerek yok istediğiniz gibi hissenizi yada fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

alyel hanımın farklı yorumlarını ve TA kardeşimin grafiklerinide özlediğimizi belirtelim. kendilerinide sahneye davet ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    tabiki portföyümün kralını her düşüşte çaktırmadan büyütüyorum. Gedza mutluluktur.
    Gedza biliyorsun her yerden aldım
    Pkartlari hepsini gedzaya verdim.

Bakalım gedzadan güzel bir hareket gelirse daha çok mutlu olacağız.

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Gedza biliyorsun her yerden aldım
    Pkartlari hepsini gedzaya verdim.

Bakalım gedzadan güzel bir hareket gelirse daha çok mutlu olacağız.
    aramızda pkarttan ilk çıkan bendim ve düşündüklerimide topiğinde yazmıştım. 10 maliyetli hisselerimi 20 den veremedim,16 ortalayla çıktığımda, bu firmanın atılım yapabilecek alanı olduğuna inanmadığımı, ne akar ne kokar pozisyonunda kalacağını yazmıştım. eylül-ekim gibi düşündüğüm fiyata gelirse ve beni tatmin edecek bir özelliğini görebilirsem tekrar dönebilirim demiştim. fikrimde değişen birşey yok. ne yapacaklar? herkese 4 er kart dahamı verecekler? ne yapacakda alanını genişletecek? spec alacak götürecek denmesiyle hissede kalmam.

8. Abi o kadar arsanı erittinya helal valla

Sayfa 464/531 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •