bistin böyle düşüş gösterdiği günlerde elimde cash bulunmasıda güzel şans oldu. gözüm kısada %10 için KOZAL ve TMPOL de.... KRDMA da olabilir, TUCLK de. hangisi istediğim yere gelirse oradan yürümeyi düşünüyorum.
tabiki portföyümün kralını her düşüşte çaktırmadan büyütüyorum. Gedza mutluluktur.
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi)
kuluçka, 34jose34, aritmatik
arkadaşlar,burası hepimizin yeri. dengesizden çekinmenize gerek yok istediğiniz gibi hissenizi yada fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
alyel hanımın farklı yorumlarını ve TA kardeşimin grafiklerinide özlediğimizi belirtelim. kendilerinide sahneye davet ediyorum.
aramızda pkarttan ilk çıkan bendim ve düşündüklerimide topiğinde yazmıştım. 10 maliyetli hisselerimi 20 den veremedim,16 ortalayla çıktığımda, bu firmanın atılım yapabilecek alanı olduğuna inanmadığımı, ne akar ne kokar pozisyonunda kalacağını yazmıştım. eylül-ekim gibi düşündüğüm fiyata gelirse ve beni tatmin edecek bir özelliğini görebilirsem tekrar dönebilirim demiştim. fikrimde değişen birşey yok. ne yapacaklar? herkese 4 er kart dahamı verecekler? ne yapacakda alanını genişletecek? spec alacak götürecek denmesiyle hissede kalmam.
Abi o kadar arsanı erittinya helal valla
Yer İmleri