Sayfa 465/651 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Bunlar dört bir koldan haber gonderdiklerine göre mal çakma derdindeler demektir alıcı ariyorlardir

2. BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Bunlar dört bir koldan haber gonderdiklerine göre mal çakma derdindeler demektir alıcı ariyorlardir
    Bence SPK kottan atmalı senin dediğin doğruysa yeni alacaklar mağdur olmasın..
    Yok milleti korkutup 1 liradan 2 liradan sattıklarını 0,24 den geri almasın...
    SPK uyan burda iki türlüde vurgun yapılıyor...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Bir arkadaş güzel bir yorum yapmış işin özeti geçmiş olsun hepimize...

2017 yılında %53 halka açık iken MKK bildirimi yapmadan akgiraylar milyonlarca lot hisse sattı borsada. Spkya şikayette bulunduk ve spk 650 bin lira (milyar) ceza kesti. Akgiray bu borcu ödemek için geri kalan hissesini de sattı. 4.5 Liradan halka arzedilen hisse bugün 24 kuruş. Halka açıklık oranı %95, Akgiray %4 hisse ile Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı. Şirketi batırmış, hisseyi ve yatırımcıyı batırmış, çalışanlarını mağdur etmiş...SPK çalışanları sanki halen Vedat AKGİRAY'a hesap veriyor...

4. bize olan oldu SPK kottan atıp bir iki yıla durumlarını düzeltirse tekrar almalı......
    bu insanları böyle haber yaparak elindeki malı 2/10 fiyatına almaya çalışıyor bu kan emiciler............
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    bize olan oldu SPK kottan atıp bir iki yıla durumlarını düzeltirse tekrar almalı......
    bu insanları böyle haber yaparak elindeki malı 2/10 fiyatına almaya çalışıyor bu kan emiciler............
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Iste o yok attimi bir daha donus yok o zaman geçmiş olsun

6.  Alıntı Originally Posted by apeyron Yazıyı Oku
    Bir arkadaş güzel bir yorum yapmış işin özeti geçmiş olsun hepimize...

2017 yılında %53 halka açık iken MKK bildirimi yapmadan akgiraylar milyonlarca lot hisse sattı borsada. Spkya şikayette bulunduk ve spk 650 bin lira (milyar) ceza kesti. Akgiray bu borcu ödemek için geri kalan hissesini de sattı. 4.5 Liradan halka arzedilen hisse bugün 24 kuruş. Halka açıklık oranı %95, Akgiray %4 hisse ile Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı. Şirketi batırmış, hisseyi ve yatırımcıyı batırmış, çalışanlarını mağdur etmiş...SPK çalışanları sanki halen Vedat AKGİRAY'a hesap veriyor...
    Benim yorum işte Çıplak kıral

7. ben sizin gibi düşünmüyorum. benim gözlemlerime göre hissiyatım şu ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir; 4 gün öncenin haberi hatta iki aydır da site de yazan şey bugün twitter da olumsuz yorumlar eşliğinde pompalanıyor ve ne tesadüftür ki dün 24 de 750 bin alış beklerken bugün 24 ü eksiye evirdiler. akıl olimpiyatlarında oynuyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Iste o yok attimi bir daha donus yok o zaman geçmiş olsun
    Ali bey merek yanarsa sıçanlara da kalmaz........

Sayfa 465/651 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •