Burada ky kalmamisti en son çıkış la hepsi dökülmüştü 3 5 kişi kaldık ama bu bir oyun bence önce temettü haberi sonra
Bölünme bu çıkış satılacak paylar için değildir inşallah
Burada ky kalmamisti en son çıkış la hepsi dökülmüştü 3 5 kişi kaldık ama bu bir oyun bence önce temettü haberi sonra
Bölünme bu çıkış satılacak paylar için değildir inşallah
Ne için olmasını bekliyorsunuz ki yükselişin, belli ki bir noktaya ulaştırmaya karar verilmiş, ama bunu biz bilmiyoruz, bilen oraya gelince satar. Biz ise kendi elimizdeki 3, 5 lot u kaça vermeyi hedefliyoruz ona karar verip oraya gelince satmaktan başka çaremiz yok. Hissede çok kar etmemi yada zarar etmemi sağlayacak bir miktara sahip olmadığın için bir oyuncu sayılmam artık seyirci sayılırım nereye kadar gidecek zevkle izleyeceğim.
Son turun son biletleri . Biletsiz yolcu almıyoruz.😃😃😉
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Neydi sloganımız Bir logo olmadan asla.......
Kağan ben yine otobüsten atladım bugün, 56.3 larda mal bitmişti bende, 51 den toplamaya başladım hatta biraz fazla aldım. Son iki gündür 46 da bir altın vuruş yapıp yüklü aldım 46.44 maliyet oldu, 49 dan da hepsini sattım bugünkü yükselişte. Şanslıydım. Ben bir süre uzak durmaya karar verdim. Hem bu kadar yabancı gelmişken foruma eskiler biraz kenara çekilsin bakalım. Al sat çok tatlı link te ama çekirge hikayesini yasamayayım. Sağlıcakla kalınız
Ne açıkladı
+10 a vurup dönüp dolaşıp 0 da kapatması baya bi dengesizlikti.. al satcılar içine etti kağıdın.. acil brüt takas lazım.. o bile geldiğinde endeksin bu haliyle ne kadar yararlı olur düşündürücü.. seçim tantanası bitmeden 3 haneleri rakamlara gelmesi biraz uzun sürücek gibi.. hatta spk onayına kadar zoraki 3 haneyi görür gibime geliyo.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşümdür
Yer İmleri