İşini onsa bağlayanlar şoklarla karşılaşabilirler.
Gece yatmadan önce 1500'te bıraktığımız ons sabah kalktığımızda 1300 olmuş olabilir.
ABD-Çin anlaşma işi çözülsün ons büyük ihtimalle 1200'lere geri gelir.
Anlaşma ihtimalinin dedikodusu bile 50-60 dolar geri atıyor onsu.
Cep telefonunda Drive bölümüne girince ilgili dosyayı seçtiğinizde, sağ üstte, üstüste 3 nokta görüyor olmalısınız. Buna tıklayıp "ana ekrana ekle" deyince, o tablonun kısa yolu telefonda ayrı bir program gibi eklenir. Tıklayıp açarsınız, yani bende öyle oluyor
Teknoloji özürlü olunca
benim telefonda drive diye bir şey yok
şimdilik bilgisayar gmail falan idare ediyorum.
Emeğinize sağlık üstadım. Fakat kâr zarar oranını brüt şekliyle bırakman daha sağlıklı karşılaştırma olanağı sağlar aylık ve diğer getirilerle. MK hesaplaması daha doğru olur ayrıca. Birde hisse yoğun fonlarda stopaj olmadığı için kafa karışmaz diye düşünüyorum.
Yok aman ha
gram gramdır
ama onsa güven de olmaz tetikte olmak lazım
1900 bekleyenlerde var.
ama anlaşma işi olursa 1200'de bulur kendini.
anlaşıp anlaşamayacaklarını da bizim bilmemize imkan yok.
O samimiydi webster gibi kolpa değildi. Beylikdüzü dairesini seviyordu üç kuruş para bulunca koşa koşa audi vosvos alıyordu bundan daha gerçek bir Türk esnafı yoktur zaten
Originally Posted by Pscyokinesis
Asıl bomba Beylikdüzü’nde milyona daire satmaya çalışan her ay iki tane sıfır passat alan pastaneci idi
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Emeğinize sağlık üstadım. Fakat kâr zarar oranını brüt şekliyle bırakman daha sağlıklı karşılaştırma olanağı sağlar aylık ve diğer getirilerle. MK hesaplaması daha doğru olur ayrıca. Birde hisse yoğun fonlarda stopaj olmadığı için kafa karışmaz diye düşünüyorum.
Bunun bir de open office'te çalışan versiyonu olsa ne güzel olur.
Bu da güzel de önce gmail hesabı aç, sonra o hesaba gir, ordan drive 'a geç, ordan tabloyu bul, sonra tabloyu aç, baya zor geliyor bana.
Benim browserda E-tablo diye kısa yol var Telefonda E-tablo uygulamasını açtığımda son açtığım dosyalar gözüküyor. Sizin dediğiniz kadar uğraştıracak bişey yok üstadım
Yer İmleri