Ýþini onsa baðlayanlar þoklarla karþýlaþabilirler.
Gece yatmadan önce 1500'te býraktýðýmýz ons sabah kalktýðýmýzda 1300 olmuþ olabilir.
ABD-Çin anlaþma iþi çözülsün ons büyük ihtimalle 1200'lere geri gelir.
Anlaþma ihtimalinin dedikodusu bile 50-60 dolar geri atýyor onsu.
Cep telefonunda Drive bölümüne girince ilgili dosyayý seçtiðinizde, sað üstte, üstüste 3 nokta görüyor olmalýsýnýz. Buna týklayýp "ana ekrana ekle" deyince, o tablonun kýsa yolu telefonda ayrý bir program gibi eklenir. Týklayýp açarsýnýz, yani bende öyle oluyor
Teknoloji özürlü olunca
benim telefonda drive diye bir þey yok
þimdilik bilgisayar gmail falan idare ediyorum.
Emeðinize saðlýk üstadým. Fakat kâr zarar oranýný brüt þekliyle býrakman daha saðlýklý karþýlaþtýrma olanaðý saðlar aylýk ve diðer getirilerle. MK hesaplamasý daha doðru olur ayrýca. Birde hisse yoðun fonlarda stopaj olmadýðý için kafa karýþmaz diye düþünüyorum.
Yok aman ha
gram gramdýr
ama onsa güven de olmaz tetikte olmak lazým
1900 bekleyenlerde var.
ama anlaþma iþi olursa 1200'de bulur kendini.
anlaþýp anlaþamayacaklarýný da bizim bilmemize imkan yok.
O samimiydi webster gibi kolpa deðildi. Beylikdüzü dairesini seviyordu üç kuruþ para bulunca koþa koþa audi vosvos alýyordu bundan daha gerçek bir Türk esnafý yoktur zaten
Originally Posted by Pscyokinesis
Asýl bomba Beylikdüzü’nde milyona daire satmaya çalýþan her ay iki tane sýfýr passat alan pastaneci idi
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Emeðinize saðlýk üstadým. Fakat kâr zarar oranýný brüt þekliyle býrakman daha saðlýklý karþýlaþtýrma olanaðý saðlar aylýk ve diðer getirilerle. MK hesaplamasý daha doðru olur ayrýca. Birde hisse yoðun fonlarda stopaj olmadýðý için kafa karýþmaz diye düþünüyorum.
Bunun bir de open office'te çalýþan versiyonu olsa ne güzel olur.
Bu da güzel de önce gmail hesabý aç, sonra o hesaba gir, ordan drive 'a geç, ordan tabloyu bul, sonra tabloyu aç, baya zor geliyor bana.
Benim browserda E-tablo diye kýsa yol var Telefonda E-tablo uygulamasýný açtýðýmda son açtýðým dosyalar gözüküyor. Sizin dediðiniz kadar uðraþtýracak biþey yok üstadým
Yer Ýmleri