Zaman içerisinde, garibanca nikimi yerinde bulduğumu inanıyorum. Nikim üzerine garibanca. Ben bir garibancayım.
Ya akant bizim patronluk zurnanın son deliği gibi olur nasrettin hocanın düdüğü bile bize güler ben genel kurulda patrona aday olsak ne değişir dedim güldü ben varken misali kediye ciğer severmisin diye sormuşlar bizimkiside o hesaba döndü gerçi kasabın işine akıl ermez ama neyse inceldi muhabbet.
olsun be azcik mini minnacık burada muhabbet oldukça patronuz sayılmaymıyız.hem yakıştırdı bize garibanca kırmayalım derim.neyse şaka gırgır bir tarafa ben garibanca dan gelen duyumlara itimat ediyorum gelmesede iyi haber zaten bu yaşadığımız kader e mahkumuz.sabırla beklemek.
Yaşadığımız sürece mahkümuz beklentilerimizin biri biterse bir başkasını illa bulacağız hayatın kendisi bu sürekli değişiyor yenileniyor ama burdaki beklenti çok farlı bilinmeyen ve zaman kavramını kestiremediğimiz bir durumdayız karşımıza ne çıkar işte bütün mesele bu umduğumuzlamı bulduğumuzla yola devam ederiz garibancanın haberlerine güveniyorum elinden geleni yaptığınada inanıyorum daha fazlası beklemek ima etmek bence doğru değil herkese bir görev düşüyor ya katkıda bulunucağız yada takdir edeceğiz.
Yer İmleri