Sayfa 465/1069 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Patron mu?
    garibanca yoksa sen patron değil misin .

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    garibanca yoksa sen patron değil misin .
    Biz kim, patronluk kim.

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Biz kim, patronluk kim.
    ne diyim hissesi olan herkez az buçuk minicik patron üzüldüm şimdi.

4. Zaman içerisinde, garibanca nikimi yerinde bulduğumu inanıyorum. Nikim üzerine garibanca. Ben bir garibancayım.

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    sende hisse yok mu bence bu hisse de payı olan herkez patron ..bak üzüldüm patron lüğü kabil etmediğine
    Ya akant bizim patronluk zurnanın son deliği gibi olur nasrettin hocanın düdüğü bile bize güler ben genel kurulda patrona aday olsak ne değişir dedim güldü ben varken misali kediye ciğer severmisin diye sormuşlar bizimkiside o hesaba döndü gerçi kasabın işine akıl ermez ama neyse inceldi muhabbet.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Ya akant bizim patronluk zurnanın son deliği gibi olur nasrettin hocanın düdüğü bile bize güler ben genel kurulda patrona aday olsak ne değişir dedim güldü ben varken misali kediye ciğer severmisin diye sormuşlar bizimkiside o hesaba döndü gerçi kasabın işine akıl ermez ama neyse inceldi muhabbet.
    olsun be azcik mini minnacık burada muhabbet oldukça patronuz sayılmaymıyız.hem yakıştırdı bize garibanca kırmayalım derim.neyse şaka gırgır bir tarafa ben garibanca dan gelen duyumlara itimat ediyorum gelmesede iyi haber zaten bu yaşadığımız kader e mahkumuz.sabırla beklemek.

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    olsun be azcik mini minnacık burada muhabbet oldukça patronuz sayılmaymıyız.hem yakıştırdı bize garibanca kırmayalım derim.neyse şaka gırgır bir tarafa ben garibanca dan gelen duyumlara itimat ediyorum gelmesede iyi haber zaten bu yaşadığımız kader e mahkumuz.sabırla beklemek.
    Yaşadığımız sürece mahkümuz beklentilerimizin biri biterse bir başkasını illa bulacağız hayatın kendisi bu sürekli değişiyor yenileniyor ama burdaki beklenti çok farlı bilinmeyen ve zaman kavramını kestiremediğimiz bir durumdayız karşımıza ne çıkar işte bütün mesele bu umduğumuzlamı bulduğumuzla yola devam ederiz garibancanın haberlerine güveniyorum elinden geleni yaptığınada inanıyorum daha fazlası beklemek ima etmek bence doğru değil herkese bir görev düşüyor ya katkıda bulunucağız yada takdir edeceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yaşadığımız sürece mahkümuz beklentilerimizin biri biterse bir başkasını illa bulacağız hayatın kendisi bu sürekli değişiyor yenileniyor ama burdaki beklenti çok farlı bilinmeyen ve zaman kavramını kestiremediğimiz bir durumdayız karşımıza ne çıkar işte bütün mesele bu umduğumuzlamı bulduğumuzla yola devam ederiz garibancanın haberlerine güveniyorum elinden geleni yaptığınada inanıyorum daha fazlası beklemek ima etmek bence doğru değil herkese bir görev düşüyor ya katkıda bulunucağız yada takdir edeceğiz.
    Teşekkür ederim 2onur2= bey.

Sayfa 465/1069 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •