Sayfa 466/639 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    batma ihtimali var beyler.geçen sene tüm araçlar üstünde haciz vardı.hiçbiri durdugu yerden kalkamıyordu.kredi faizleri ödenemezse zıçarız.neyle ödencek faizler bunu görmemiz lazım.buna iliskin bir ışık bir bildirim lazım.şakası yok bu işin

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Usta emin ol eğer batacak olsa bile mutlaka son kez olsun altın vuruş olur. Son sahiplerine hisseyi kilitlemek için bile elbette bir yere kadar çıkarırlar fakat şahsi kanaatim batmak yerine bunun çıkmasına sebep olacaklar...

Sadece gayrimenkul işine takilmayalim bunların ana işi pazarlama perakende yani kendi iş alanı ile ilgili ticari büyüme yeni iş anlaşmaları yıl sonuna kadar olmazsa bence asıl sıkıntı burada olacak. Gayrimenkul işi ile borç kapatilacaksa bunlar ya akpazi kapatırlar ya iş değişikliğine giderler. Zaten götürdükleri para akpazin buraya dolaylı yoldan para akıtarak bu işi sürdüremezler ya dediğim gibi iş değişikliğine ihtiyaç var ya da paşa paşa unilever gibi dardanel gibi ciddi cirolara sahip firmalarla anlaşıp dağıtım işine devam edecekler. Mevcut yapı ile sürekli zarar yazarak olmaz bu iş. Ben hala hangi şirketlerle anlaşmalar yapılacak onu bekliyorum. Arsa işine gelince onu zaten yapmak zorundasın kasadan götürdüğün 200 milyonu seve seve yerine koyacaksın ama bu yetmez yiyecek içecek yurtiçi ve yurtdışı farketmez distribütör ol bölge dağıtıcısı ol ne yaparsan yap ama ticari hayatını sürdürmek için yeni iş anlaşmaları elzem...

Sabah ve haftaya umarım iyice uzamadan peş peşe haberlere şahit oluruz...

2. 0.1 kademe bile burayi dugun yerine çevirdi.. millet 3 ten bahsediyor.. 1.29 da kimse kalmaz burada

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    0.1 kademe bile burayi dugun yerine çevirdi.. millet 3 ten bahsediyor.. 1.29 da kimse kalmaz burada

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 kuruş değil hocam işlem hacminin az da olsa artması düğün yerine çevirdi 😀😁😁 bugün ilk seansta foyası ortaya çıktı...

4. Aksama bir sürpriz yapar silip süpürürlerse birşeyler olacağının işareti olur. Bu hacimle haftaya yine 35 kuruşa geliriz...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Aksama bir sürpriz yapar silip süpürürlerse birşeyler olacağının işareti olur. Bu hacimle haftaya yine 35 kuruşa geliriz...
    bu kağıttan Bi halt olmaz ytd bu kadar küçük yatırımcı olduğu sürece

6. Bunların yapacağı işe sokayım. Birbuçuk ayda küçük bir meblağ ile farklı hisselerde durup elimdeki akpazin zararının % 60 ını çıkardım çok şükür. Bu gidişle bir aya kalmaz akpazdaki zararı tamamen çıkaracağım. Bizim uyuz ise hala aynı bazen cidden düşünüyorum bu kadar beklemenin ne yararı vardı diye...

Diğer tarafta işler iyiye gittikçe sittin sene satmam seni akpaz takviye yapmam ama satmam seni . Allah'ın izniyle kar görene kadar satış yok benden.

Benim için yıl bitmeden harekete geçmen gerekiyor. Bahanen kalmadı projeni yeni iş anlaşmaları ve anapazara geçiş başvurusu olmadan benden lot alamazsınız...

7. Vizyon acısından bir örnek vereyim inşallah bu vizyona sahip olan yönetici patron profilini akpazda görürüz...

Arkadaşlar eski adı ile Ansa yatırım yeni adı ile Marka önceden 25 kuruş dip fiyatı patronunun hisseye şirkete sahip çıkmasıyla son bir yılda 1.50 lere kadar cıktı ve 1.40 larda iken anapazara geçiş başvurusu yaptı. Spk kabul etti şimdi anapazarda ve fiyat 2.10 üstünde. Asıl şimdi yukarı yönlü beklenti var diyeceğim o ki eğer akpaz patronu iş anlaşmaları ve gayrimenkul projesini hayata geçirir bilanço da düzelmeler alacak tahsilatında bir netlik olursa emin olun bizde markaya benzer süreç yaşayabiliriz neredeyse 2 yıla yakın kaybolan zanan var fakat yukarı gitmesi için 3 ay kafi yeter ki icraatlara sağlam haberlere tanık olalım patronun 5 milyona yakın alım sözü var bunlar gerçekleşirse bizim hissesinde 2 lira olma ihtimali imkansız değil. Son alımları bizler yapmadıysak yakın zamanda yeni haberlere şahit olabiliriz...

Allah büyük çok kahrını çektik inşallah sefasını süreriz...

8. SPK nin notasyon yönergesi ne gore göz altından çıkış icin şartlar nelerdir. Bu şartları yazıp üzerinden olup olmayacağı ve tarih tespiti yapabilir mıyız...
    Ornegin ekim-2017 de göz altına alınmasının 2 yıl suresi dolacak... İlişkili alacak tutarı bilanço toplamının 1/2 sinden aşağı düşecek mi? Onun çalışmaları yapılıyor mu acaba ? Takildigim konu son iki yıl kar açıklaması mi gerekiyor ? 2017 yılsonu bilanço kar ile kapatılır sa 31/03/2018 de de kar açıklaması ihtimalinde göz altında kalacak bir madde kalır mi ? İsin üstadı arkadaşlardan yorum bekliyoruz...

Sayfa 466/639 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •