Ne kadar doğru oda meçhul inşallah doğrudur kesin bilgi değildir ytd
Ben de kendi duyduğumu yazayım. Kendi bünyelerinde inşaat şirketi grup arsa bina işlerini bu şirket üzerinden yapacaklar ama akpaz ile resmi bir bağ olacak mı olacak ise nasıl olur bilmiyorum...
Tabii ki bu duyumun kesinliği belli değil zaten yıl bitmeden bu iş netlik kazanır tahminen...
Gayrimenkul işine dair netleşen birşeyler çıkmadan hisseyi toplamaya başlar haber düşen e kadar yapacağı primin yarışına kadar gidebilir sonra haber düşünce tavan serisi olur yılların borsa tecrübesi ve hisse fiyatındaki durgunluğa dayanarak söylüyorum... sabaha anlarız hacim ve fiyatta artış olmaya devam eder haftaya 43 ve üstü kalıcı bir şekild e devam edersek inşallah 35 li kuruşlara elveda deme vakti diyebiliriz...
işte grup şirketi üzerinden mi yapılacak acaba inşaatlar İstanbul'da mı yoksa farklı yerlerde mi olacak akpaz bünyesinde olmazsa zaten hiçbir anlamı yok
batma ihtimali var beyler.geçen sene tüm araçlar üstünde haciz vardı.hiçbiri durdugu yerden kalkamıyordu.kredi faizleri ödenemezse zıçarız.neyle ödencek faizler bunu görmemiz lazım.buna iliskin bir ışık bir bildirim lazım.şakası yok bu işin
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GYO dan gelecek para ile alacaklar kapatılacak deniyor ya işte KAP haberinde kendileri diyor..tabiki katkısı olur olmaz mı...gyo haberi ile tavan olur
katkısı tabiki olur.insallah.
ama yapılcak edilcek demek başka,ortaya ekspertiz planını çıkarıp koymak başka.anlatabildimmi.
hani hala bekliyoz ağaç olduk resmen yani
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri