Sayfa 464/639 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

Bu şirketin dönüm noktası kasım ayı olacak..egerki borçlar ödenirse yola devam..kasim ayında şirketin fişinin çekilip veya çekilmeyeceği belli olacak..
    Bende ufak ufak alıyorum..

Realist olmak lazim..sirketi kurtarmak mi daha faydalı yoksa ölümüne izin vermek mi?
    Sizce hangi yol patronun işine gelir?

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Diğer kademeler nasildi acaba ? Satış alış miktarları ni atacak arkadaş var mi

4. bu bankaların alacağı garanti olmadan tekrar 2 yıllık kredi yapılandırması yapıldığına inanmıyorum o yüzden batma ihtimali bu saatten sonra çok az olmalı. kaldı ki alacak tahsili oldu, kredi kuruluşu aylar önce olumlu rapor vermişti vs yani adama sorarlar hayırdır diye. birde niye batirsinlar BIMEKS gibi çıkmaya başlasa borç zaten ödenir burada satılacak hisselerle yapmaları gereken goz altında n çıkması için gerekenleri yapmaları.

5.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    Tesekkurler

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Tesekkurler
    rica ederim hocam ne demek, yapılan işlemlerin devamı...

7. Batma ihtimali yok gibi bence... arsa işi ile ilgili proje açıklansın iki üç kaymaklı iş anlaşması ve anapazara geçiş başvurusu sadece bu üçü bile hisseyi bir aya kalmaz 1.50 üstüne atmasına yeter. Bir de patronun kote ettirdiği 8 milyon lotu satma niyeti devam ediyorsa uzun vadede her türlü bu hisse tarihi zirvesi olan 3 lira ve ötesine gider yeter ki niyetleri şirketi düzlüğe çıkarmak hisse fiyatına yön vermek olsun inanın zor değil. Her ne kadar 2 yıla yakın akpazda olsamda takibindeki hisselerin hangi fiyatlardan nerelere geldiğine bizzat sahibim yeter ki güvenilir bir hikayesi olsun yeter ki patron % 65 ine sahip olduğu hissesine sahip olsun...

Bugün kü işlem hacminde bir tuhaflık var yarın ve haftaya kokusu çıkar. Bu kadar işlem hacmine rağmen sadece 1 kuruş atması ilginç...

Sabırla beklemeye devam... hedefim büyük o yüzden şu an için heyecan yapmıyorum ne zaman 1 lira geçilir haberle desteklenir işte o zaman heyecan yaparım yoksa 40 kuruş veya 50 kuruş benim için sembolik bir artış olur...

Sayfa 464/639 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •