Sayfa 466/1002 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Nazar değdirmemek için pek yazmıyorum ama rpd birinci değişken fon çok iyi gidiyor. Haftasonu getirisi %+0.60. Viop kısmını iyi yönetiyorlar sanırım.
    Osmanlı yatırımdan RPD fonu alma seçeneği görünmüyordu. Müşteri temsilcime durumu ilettim. Tamam ben bizim ICT departmanına geri dönüş yapayım dedi. Yarım saat sonra ok dedi .kontrol ettim. Hala işlem yapilamiyordu. Tekrar geri döndüm. Biz size geri dönüş yapacağız dediler. Bir mesaj geldi cumartesi ve pazar günü tüm web ve mobil Osmanlı yatırım platformlarında güncelleme olacağından işlem yapılamayacaktır :-)

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Nazar değdirmemek için pek yazmıyorum ama rpd birinci değişken fon çok iyi gidiyor. Haftasonu getirisi %+0.60. Viop kısmını iyi yönetiyorlar sanırım.
    mkk verisi mi hocam

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    mkk verisi mi hocam
    MKK verilerine göre RPD 1,099795 ₺ 0,61%

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    yatırım portföyünün çoğu ters repoda duruyor gibi görünüyor?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5. arkadaşlar bu AFS fonunun kap'a göre temel aldığı S&P Global 1200 Health Care Total Return Index (USD) (Bloomberg Ticker: SPTRGL35) Endeksi'ni nerden takip edebiliriz bilgisi olan araştıran varmı? google'dan yazınca şu çıkıyor biliyorum: "https://www.spglobal.com/spdji/en/indices/equity/sp-global-1200-health-care-sector/#overview" ancak kesin olarak bu mu akportföyü arayıp öğrenmiş olan varmı?

6. Burasi yeri degil ama sadece meraktan soruyorum. Kripto paralarla ilgilenen arkadaslar var mi ? Genellikle binance uygulamasindan mi islem yapiyorsunuz ? Btc 29 binden 45 bin e gitti neredeyse. Insanin ara sira risk istahi kabariyor ama cok tehlikeli oldugununda farkindayim. Btc de kisa surede %50 ye yakin bir artis soz konusu.

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Burasi yeri degil ama sadece meraktan soruyorum. Kripto paralarla ilgilenen arkadaslar var mi ? Genellikle binance uygulamasindan mi islem yapiyorsunuz ? Btc 29 binden 45 bin e gitti neredeyse. Insanin ara sira risk istahi kabariyor ama cok tehlikeli oldugununda farkindayim. Btc de kisa surede %50 ye yakin bir artis soz konusu.
    Cevremde islem yapanlar var binance kucoin vs borsalarda ciddi zararda olanlar var getiri elde edenler de var.

Kripto borsasinda islem yaparken ;

*Borsaya yatirdiginiz para bir anda kayboldugunda sizi etkilemeyecek ise

*Ciddi volatiliteye hazirlikliysaniz

*Kar al - Stop loss lara uyarak hareket edecekseniz

*Gunun birinde sistemedeki parayi reel olarak elde ettiginizde var olan riskleri ustleniyorsaniz

*Onumuzdeki sureclerde gercek regulatorlerin kriptorlar uzerindeki tasarruflarinin alani daraltacagini bilerek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Burasi yeri degil ama sadece meraktan soruyorum. Kripto paralarla ilgilenen arkadaslar var mi ? Genellikle binance uygulamasindan mi islem yapiyorsunuz ? Btc 29 binden 45 bin e gitti neredeyse. Insanin ara sira risk istahi kabariyor ama cok tehlikeli oldugununda farkindayim. Btc de kisa surede %50 ye yakin bir artis soz konusu.
    Geçen sene bu zamanlar binance kullanarak tavsiye üzerine 15 tane altcoin aldım, fakat panik satışı ve beklemeyi bilemediğim için çok yüksek kazançtan oldum. Şimdi de ufak tefek miktarlarla piyasayı takip amaçlı altcoinlerden alıp satıyorum. Anladım ki sağlam sinirlere sahip olmadan bu işe girmemek gerek bir de kaldıraçlı işlemlerden uzak durmalı, borsalardan çok daha riskli bir ortam.

Sayfa 466/1002 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •