Sayfa 467/916 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by Atını seven kovboy Yazıyı Oku
    22 bin kadar
     Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    22.00 alim bari
    lan burası ne ayak atini seven kovboy, sevici adam, birde bahale birbirileriyle paslasiyorlar, biri ne kadar var diyo oburu 22 bin, la gardas burası tam bir ....olmuş ya,

Galipte tam bir satanist varya, adam öyle bir ayarlamışki 666, adam ben cinim çarparım diyo resmen, hakketten inandım galibe bugün adam tam bir cin , adam carpiyomu carpiyo.

2. bu saatten sonra ne taban bozulur nede burdan bir cacık olur gibi. umarım fazla ky almamıştır. galip her zaman yaptığını yine yapmıştır, başladığı yerlere 1.4x-1.5x lere kadar yelken açar artık.
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. Ek 10824

Aylık takas. Bilgi amaçlı, hissede değilim. Ytd

4. Simdi de gedik halka verdi sazi, simdi saz halkta o calip söylüyor, bakalim ne söylüyor, ne güzel valla bir o bir bu bizde dinliyoruz işi gücü bıraktık, yaw arkadaşlar kalkın gidek bu bitmez, vakit geç oldu, dinlene dinlene çalıyorlar.

Halkta tam bir vatandaş düşmanı olmuş namissiz ,birde adi halk, la,******** bari birde sen vurma halka. Adın bata kim koyduysa,

5. 6,69 Yaptı tabana 841 bin alış yazdı

6.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    bu saatten sonra ne taban bozulur nede burdan bir cacık olur gibi. umarım fazla ky almamıştır. galip her zaman yaptığını yine yapmıştır, başladığı yerlere 1.4x-1.5x lere kadar yelken açar artık.
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    AÇ KARNINA ne YEDİN bakim sen ?
    Hani TABAN bozulmayacak tı?
    Hadi LEM başka topiğe...
    Şekerini kontrol ettir öyle gel

7.  Alıntı Originally Posted by yorumsuz61 Yazıyı Oku
    Ek 10824

Aylık takas. Bilgi amaçlı, hissede değilim. Ytd
    takasa bakınca gedik metronun metroda2 icbc nin malını satiyo, vay ******** galip vay, elinde 150 milyon lot var verecek millete boylelikle, indirir 4 lere ordan 8 lere tekrar yine verir milete sonra da burda yandım Allah diyen gider soluğu aselsanda alır ki biraz soguya, şans yokya budefada oraya gider iki yildir çıkan aselsanda baraj kapağını bir acar selde kaybolur gider bizim ky.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 467/916 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •