sn 1brahim ve Yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Çağrıya kadar beklemeye devam.
YTD
sn 1brahim ve Yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Çağrıya kadar beklemeye devam.
YTD
Cevap gelmiş nihayet.
SPK Sorulara Yanıt - Bilgilendirme <bebbilgilendirme@spk.gov.tr>
11:10 (11 dakika önce)
Alıcı: bana
Sayın İBRAHİM
İlgi: 25.05.2018 Tarihli Başvurunuz
Dilekçeniz anılan başvuruya ilişkin Kurulumuzca yürütülecek incelemelerde dikkate alınmak üzere kayıtlarımıza alınmış olup, konuya ilişkin gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (www.kap.org.tr) ve Kurulumuzca gerçekleştirilen incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarını Kurulumuzun internet sayfasında (www.spk.gov.tr) yer alan Duyurular sekmesi altında yayımlanan Kurul Bültenleri'nden takip etmeniz mümkün bulunmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
-----------------------------------------------------------------
Başvuru Sahibi: İBRAHİM
Başvuru Tipi: Görüş, öneri ve şikayet
Başvuru Tarihi: 25.05.2018 05:19:54
Başvuru Konusu: Borsa hakkında
Başvuru Sahibi E-Posta Adresi: ibrahim@gmail.com
Başvuru Sahibi Adresi:
Başvuru İçeriği: SPK'nın II-26.1 ; Pay Alım Teklifi Tebliği; halka açık ortaklıklarda gönüllü ve zorunlu pay alım teklifinde bulunulmasına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir. Bu tebliğde.... diğer herhangi bir yöntemle, tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber, doğrudan veya dolaylı olarak bir ortaklığın yönetim kontrolünü sağlayan paylarını veya oy haklarını iktisap edenler, diğer ortaklara ait payları satın almak üzere pay alım teklifinde bulunmak zorunda olduğu açıkça belirtilmiş olmasına ve Pay alım teklifi fiyatının belirlenmesinde kur ve faize ilişkin esaslarda açıkça belli olmasına rağmen Demirören grubunun SPK ya yapmış olduğu Hurriyet Gazete ve Doğan Gazete şirketleri ile ilgili yaptığı muafiyet ve 22.03 tarihli USD kurunu baz alma taleplerinin borsadaki hisse fiyatlarını manupule etmeye yönelik bir eylem olduğunu düşünüyorum. Taleplerin tebliğ hükümleri gereği acilen reddedilmesini ve işlemlerle ilgili bir inceleme yapılmasını saygılarımla arz ederim.
aynı yazı dün bana da geldi
1- dün temettü haberi geldi
2-bu akşam spk onay bekliyoruz yada haftaya
3-Yarın A grubuna geçiş haberi
Keşke daha çok temettü verseydi.Hürriyet çağrısı için de para lazım.
" ***Bilgilendirme: DGZTE.E payının %24,81362oranındaki kar payı ****nolu hesabınıza 2 iş günü sonra yatırılacaktır."
Hepimize hayırlı olsun gözler SPKda güzel haberler için.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür,al sat tut tavsiyesi değildir.
Temettüsü yatan var mı
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri