Sayfa 469/470 İlkİlk ... 369419459467468469470 SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Muro bey alır almasına ama ₺0,0001 dan kendileri dipçidir
    Benim satış fiyatım 1 dolardır,1 hisse=1 dolar.
    Adamın kıralı Müjdat Uslu da alabilir,Muratta alabilir, başka biride alabilir...Yoksa kader hisselerimi nereye taşırsa oraya yol alır.

2. Satabilecegim hisse miktarı 137 bin lottur.Para hesabıma gelince, parayı gönderene hisselerimi virmanlarim.👍

3.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Satabilecegim hisse miktarı 137 bin lottur.Para hesabıma gelince, parayı gönderene hisselerimi virmanlarim.👍
    Adaaaam leş kargalarına bedavaya mal yok

4.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Benim satış fiyatım 1 dolardır,1 hisse=1 dolar.
    Adamın kıralı Müjdat Uslu da alabilir,Muratta alabilir, başka biride alabilir...Yoksa kader hisselerimi nereye taşırsa oraya yol alır.
    Reis madem 1 lot = $1 diyorsun bende aynı fiyattan verdim gitti al bendende 75.000 lot

5. Hamza bey kardeşim,benim 1 dolar fiyatım, kot dışı fiyattır.Hisse tekrar işleme açılırsa,ederi değişir,1 hisse 5 dolar olur

6. Benim inancım hissenin borsaya döneceği yönündedir.Çünkü hisselerin en az yüzde 60 şı Müjdat ın elindedir.
    Ve o hisseleri nakite çevirmek isteyecektir

7. Tabiki hiç kimsenin ölmesini istemeyiz, ancak bizden önce, Adamın kralı Müjdat giderse, mirasçıları sirketin içine bir şeyler koyup,borsa koduna dönerler

8. Veya şirketi düşük bir fiyatla satarlar, çoğunluk hisse si elinde olan alıcı,yeniden borsa ya kota olur

Sayfa 469/470 İlkİlk ... 369419459467468469470 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •