spk da şirkette onanmama nedenini açıklamıyor.yeniden başvuru yapılacak deniyor.bu da onanmasın diye yapılan başvuruymuş gibi algılanıyor.ky elindeki hisseleri almak içinmiş gibi geliyor.ytd
spk da şirkette onanmama nedenini açıklamıyor.yeniden başvuru yapılacak deniyor.bu da onanmasın diye yapılan başvuruymuş gibi algılanıyor.ky elindeki hisseleri almak içinmiş gibi geliyor.ytd
Ne iş marka %5 düşerken trnsk misliyle kat kat daha fazla düşüyor
Çünkü burada yığınla satmayın.. Bekleyin.. Deyip de kendi satan birsürü boş adam var... Ve tahtanın sahibi yok.. Sahibi olsa koyar biyere 1 milyon lot düşmesini engeller.. Ama yok.. Olan benim, senin, onun lotlara oldu. Durum bu..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar çok beklemekten başka çare yok..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Markayla trnsk arasindaki fark bu..
Markanin sahibi var
Trnsk nin yok..
Yazık günah ne diyeyim bulaştık belaya kim bilir ne kadar sürünürüz buralarda kendime çok kızıyorum geçmişde bu pazardan canım çok fazla yanmışdı gene neden bulastım çok uzun zamandır bu pazara bakmazdım lanet olsun
transturkun sahıbı var olmasa sabah tabandan o kadar hisseyi kim alacak ky satarken.yalnızca yokmuş imajı veriyor.ayrıca biz yakın izleme pazarındayız o başka pazarda.sabah istese tabanı bozmazdı satmak isteyenlere yine fırsat verdi.ytd.
Yer İmleri