Sayfa 469/814 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. spk da şirkette onanmama nedenini açıklamıyor.yeniden başvuru yapılacak deniyor.bu da onanmasın diye yapılan başvuruymuş gibi algılanıyor.ky elindeki hisseleri almak içinmiş gibi geliyor.ytd

Ne iş marka %5 düşerken trnsk misliyle kat kat daha fazla düşüyor

3. Çünkü burada yığınla satmayın.. Bekleyin.. Deyip de kendi satan birsürü boş adam var... Ve tahtanın sahibi yok.. Sahibi olsa koyar biyere 1 milyon lot düşmesini engeller.. Ama yok.. Olan benim, senin, onun lotlara oldu. Durum bu..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Zarar çok beklemekten başka çare yok..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Ne iş marka %5 düşerken trnsk misliyle kat kat daha fazla düşüyor
    Çünkü pek muhterem mine hanım twitter da yatırımcısına fırça atmak ve hakaret etmekle meşgul. Tüm mali bizlere kitledi şimdi yalısında sefa sürüyor...

6. Markayla trnsk arasindaki fark bu..
    Markanin sahibi var
    Trnsk nin yok..

Yazık günah ne diyeyim bulaştık belaya kim bilir ne kadar sürünürüz buralarda kendime çok kızıyorum geçmişde bu pazardan canım çok fazla yanmışdı gene neden bulastım çok uzun zamandır bu pazara bakmazdım lanet olsun

8. transturkun sahıbı var olmasa sabah tabandan o kadar hisseyi kim alacak ky satarken.yalnızca yokmuş imajı veriyor.ayrıca biz yakın izleme pazarındayız o başka pazarda.sabah istese tabanı bozmazdı satmak isteyenlere yine fırsat verdi.ytd.

Sayfa 469/814 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •